· · Коментари: 0
ПОГОДИ КО ЈЕ

Због немаштине је напустила школу и почела да ради, данас је једна од омиљених домаћих звезда: Да ли знате о коме је реч? (ФОТО)

Због немаштине је напустила школу и пропевала

1627714419_seka.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Гранд ТВ

Она је наша фолк певачица. Рођена је у Зворнику 1981. године. 

Прочитајте још: Стижу РОДЕ! Глумица Тамара Драгичевић постаје тетка, а ово двоје глумаца се остварују као РОДИТЕЉИ (ФОТО)

Биографија

Њен отац је био возач, а мајка је била запослена у фудбалском клубу „Дрина“. Детињство је провела у свом родном граду у српској вароши безбрижно растући уз своје родитеље и брата. Још од малих ногу показивала је своје вокалне способности, те је у хору своје основне школе „Митар Трифуновић Учо„ наступала као солиста, а са хором својој школи донела је бројне награде. Омиљена певачица и узор у том периоду јој је била Весна Змијанац. 

После развода родитеља наставља да живи са својом мајком и братом у Зворнику. Два месеца по завршетку четвртог разреда основне школе, страхоте рата су је принудиле да са својом породицом избегне у Бању Ковиљачу а годину дана касније су се преселили у село Липолист крај Шапца. 

Детињство

Светлана се радо сећа свог детињства и одрастања, и поред тешке материјалне ситуације које је са собом носило избегништво, пожртвована мајка Ибрима се трудила да њена деца ни у чему не оскудевају. Марљива и вредна, од малих ногу, Светлана се истицала од својих школских другара. Волела је да пева и увек је била насмејана. Са својих четрнаест година почела је да пева по разним кафанама како би себи и својој породици обезбедила који динар вишка. 

 

Након завршетка основне школе уписала је Средњу пољопривредну школу али ју је због лошег успеха напустила 1996. и посветила се певању. Радо прича о томе у бројним емисијама како се њена мајка бунила да буде певачица. Да би удовољила својој мајци, а свесна тешких времена које је прошла, схватајући да поред певања мора имати и „занат у рукама„, Сека завршава за женског фризера, тако да одатле потиче њена љубав према моди, препознавању квалитетних брендова и наравно, стилизовању косе. Са 19 година одлази у Швајцарску на две године, где је интензивно наступајући по клубовима и дискотекама, урадила матрицу за свој први албум. 

Каријера

Из Швајцарске се вратила у Бијељину и наступала у Хали спортова на десетом по реду фестивалу народне музике Моравски Бисер у Ћуприји са песмом Идеално твоја, која осваја прву награду публике. На харизматичну црнокосу нико није остао равнодушан, па ни њен будући супруг ког је на том фестивалу и упознала. 

Прочитајте још: Девојка Дарка Лазића испрозивала Марину Гагић: "Ја ћу бити мама Алексеју кад се удам за Дарка, шта јој није јасно?"

Међутим, после кратког времена, Сека и њен муж су се развели и убрзо је нашла новог дечка Зорана који је такође био и њен менаџер. Од наступа 2002. на музичком фестивалу у Ћуприји, који је био њен први већи наступ као певачице, наставила је да живи и ради у Србији.

 

Од 2007. постаје једна од најтиражнијих певачица у Србији. Највећи хитови у њеној каријери су песме Црно и златно и Аспирин, али и Да сам мушко, Дођи и узми ме, Баш ми се свиђа твоја девојка, Искористи моје мане, Краљица, Боли стара љубав, Последњи лет, Рођена с вуковима, Црвени руж и Лек за спавање.

Породица

У браку је са Вељком Пиљикићем , а са њим има сина Јакова и Јована .

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.