· · Komentari: 0
POGODI KO JE

Zbog nemaštine je napustila školu i počela da radi, danas je jedna od omiljenih domaćih zvezda: Da li znate o kome je reč? (FOTO)

Zbog nemaštine je napustila školu i propevala

1627714419_seka.jpg
Foto: YouTube printscreen /Grand TV

Ona je naša folk pevačica. Rođena je u Zvorniku 1981. godine. 

Pročitajte još: Stižu RODE! Glumica Tamara Dragičević postaje tetka, a ovo dvoje glumaca se ostvaruju kao RODITELJI (FOTO)

Biografija

Njen otac je bio vozač, a majka je bila zaposlena u fudbalskom klubu „Drina“. Detinjstvo je provela u svom rodnom gradu u srpskoj varoši bezbrižno rastući uz svoje roditelje i brata. Još od malih nogu pokazivala je svoje vokalne sposobnosti, te je u horu svoje osnovne škole „Mitar Trifunović Učo„ nastupala kao solista, a sa horom svojoj školi donela je brojne nagrade. Omiljena pevačica i uzor u tom periodu joj je bila Vesna Zmijanac. 

Posle razvoda roditelja nastavlja da živi sa svojom majkom i bratom u Zvorniku. Dva meseca po završetku četvrtog razreda osnovne škole, strahote rata su je prinudile da sa svojom porodicom izbegne u Banju Koviljaču a godinu dana kasnije su se preselili u selo Lipolist kraj Šapca. 

Detinjstvo

Svetlana se rado seća svog detinjstva i odrastanja, i pored teške materijalne situacije koje je sa sobom nosilo izbegništvo, požrtvovana majka Ibrima se trudila da njena deca ni u čemu ne oskudevaju. Marljiva i vredna, od malih nogu, Svetlana se isticala od svojih školskih drugara. Volela je da peva i uvek je bila nasmejana. Sa svojih četrnaest godina počela je da peva po raznim kafanama kako bi sebi i svojoj porodici obezbedila koji dinar viška. 

 

Nakon završetka osnovne škole upisala je Srednju poljoprivrednu školu ali ju je zbog lošeg uspeha napustila 1996. i posvetila se pevanju. Rado priča o tome u brojnim emisijama kako se njena majka bunila da bude pevačica. Da bi udovoljila svojoj majci, a svesna teških vremena koje je prošla, shvatajući da pored pevanja mora imati i „zanat u rukama„, Seka završava za ženskog frizera, tako da odatle potiče njena ljubav prema modi, prepoznavanju kvalitetnih brendova i naravno, stilizovanju kose. Sa 19 godina odlazi u Švajcarsku na dve godine, gde je intenzivno nastupajući po klubovima i diskotekama, uradila matricu za svoj prvi album. 

Karijera

Iz Švajcarske se vratila u Bijeljinu i nastupala u Hali sportova na desetom po redu festivalu narodne muzike Moravski Biser u Ćupriji sa pesmom Idealno tvoja, koja osvaja prvu nagradu publike. Na harizmatičnu crnokosu niko nije ostao ravnodušan, pa ni njen budući suprug kog je na tom festivalu i upoznala. 

Pročitajte još: Devojka Darka Lazića isprozivala Marinu Gagić: "Ja ću biti mama Alekseju kad se udam za Darka, šta joj nije jasno?"

Međutim, posle kratkog vremena, Seka i njen muž su se razveli i ubrzo je našla novog dečka Zorana koji je takođe bio i njen menadžer. Od nastupa 2002. na muzičkom festivalu u Ćupriji, koji je bio njen prvi veći nastup kao pevačice, nastavila je da živi i radi u Srbiji.

 

Od 2007. postaje jedna od najtiražnijih pevačica u Srbiji. Najveći hitovi u njenoj karijeri su pesme Crno i zlatno i Aspirin, ali i Da sam muško, Dođi i uzmi me, Baš mi se sviđa tvoja devojka, Iskoristi moje mane, Kraljica, Boli stara ljubav, Poslednji let, Rođena s vukovima, Crveni ruž i Lek za spavanje.

Porodica

U braku je sa Veljkom Piljikićem , a sa njim ima sina Jakova i Jovana .

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.