· · Коментари: 0
ТЕШКА ОДЛУКА

ЗБОГОМ ЛУКСУЗУ! Мирко Шијан и Бојана Родић напуштају Божиновску због ПОКЛОНА породице Родић? (ФОТО)

Гоца Божиновска није упућена.

1629008211_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ miresijan

Мирко Шијан и његова вереница Бојана Родић, тренутно са бебом Зораном живе у луксузној вили у Сурчину, али како пишу поједини медији, то би врло брзо могло да се промени.

Плац на поклон

Данијела и Богдан Родић поклониће им плац на којем ће саградити некретнину у наредном периоду, а све ће финансирати Бојанини родитељи. Једна новинарска екипа је била у Тителу и од њихових комшија сазнала је ову информацију, као и то да су Родићи већ били нашли плац, али се он није допао њиховом будућем зету.

- Овај плац се продаје одскоро и знам да су Богдан и Данијела хтели да га купе. Гоцин син је долазио и разгледао, али му се не допада локација. Он ваљда хоће нешто ближе центру, а ово је мало удаљено. Тако да су одустали од тога изгледа, чим се ништа не дешава већ дуже време. Дудуше, сад видим да на плацу има неки грађевински материјал, не знам ко је то оставио тамо, можда је и актуелни власник нешто реновирао - казао нам је један од комшија.

Плац који су Родићи хтели да купе будућем зету налази се неколико улица удаљен од њихове породичне куће и заиста јесте прилично завучен. Да би се дошло до њега мора да се прође тесним и уским путевима, а од центра Титела је удаљен више од три километра. Претпостављамо да је то био главни разлог због којег Шијан није хтео да му таст и ташта саграде кућу.

Гоца Божиновска није обавештена?

Породица Родић у Тителу већ има две огромне куће. У једној живе они, а друга је била намењена за ћерку која се прва уда као мираз. С обзиром на то да је Богдана Родић прва нашла изабраника, Вељка Ражнатовића, њима двома је припала друга кућа, у којој њих двоје живе са сином Жељком.

Мирко и Бојана заједно су скоро две године, а пре шест дана постали су родитељи дечака којем су дали име Зоран, по Мирковом покојном оцу, супругу Гоце Божиновске. Последњих дана се пише о томе да су певачица и њен наследник у сукобу и да се стално свађају због ситница, али Гоца је то демантовала.

- Наравно да није истина, одлично се слажемо Мирко и ја. Баш како и треба у овом тренутку, боље него икад, уживамо у новим животним улогама, он као отац, а ја као бака - поручила је певачица, рекавши да не зна ништа о куповини плаца у Тителу и изградњи куће за сина и снајку.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.