Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Желела је да одустане од глуме, преселила се због љубави у Америку, али се након развода убрзо вратила: Данас је гледамо у улози Лоле у серији "Тате"

Размишљала је да одустне од глуме!

1637220944_ljubink.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Публика већ годинама има прилику да ужива у глумачким бравурама Љубинке Кларић, било у позоришту или на малим екранима. Недавно је показала и да је сјајна у комедијама, и то кроз улогу Лоле Каћански у серији "Тате".

Прочитајте још: "Како може да глуми криминалца кад изгледа као фреска?": Ђорђе Давид оплео по улози Милоша Биковића

Међутим, оно што је мало познато јесте да је позната глумица једно време живела у Америци и чак размишљала да одустане од глуме у Србији.

Када се удала за бившег супруга, Љубинку су љубав и леп живот одвели у Америку, где је неколико година живела с мужем Небојшом, али је 2017. године ипак је одлучила да све то напусти, ускочи у прекоокеански авион са сином Костом и врати се у своју земљу. У нади да ће сачувати брак на даљину, спаковала је кофере и похитала ка новим глумачким изазовима који су је чекали. Међутим, као што је било и очекивано, веза је доживела крах и постала очигледни доказ изреке "Далеко од очију, далеко од срца".

- У том периоду постала сам мама, па су ми услови за подизање детета били веома важни, а по мом мишљењу, они су у Америци потпуно незадовољавајући. Тамо се мајке одвајају од своје деце већ два месеца по њиховом рођењу, а бебе се смештају у јаслице. Родитељи су на послу по цео дан и изузетно мало времена проводе са својим малишанима. Можда сам типична српска мајка, али сматрам како дете треба да одраста поред маме и тате, док својим избором не одлучи да се осамостали. Према томе, то сам учинила највише због своје породице, мада и нисам желела да радим посао који ме не задовољава - рекла је тада Љубинка и додала:

- Развела сам се од Небојше, а разлог није ништа што се у седамдесет посто бракова не дешава, једноставно, даљина је учинила своје. Он није могао да остави свој посао који је тамо започео пре него што смо ми засновали везу, али дивно је што смо изнедрили Косту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas