Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жељко Јоксимовић о каријери и деци: Открио који концерт посебно памти

Жељко Јоксимовић испричао због чега ће му концерт у Осијеку увек бити у најлепшем сећању

1709559918_zeljko_joksimovic_02012024_0037.JPEG
Фото: АТА имагес
Oglas

Љубавна прича Јоване и Жељка Јоксимовића траје од 2008. године. Након што је Марија Шерифовић 2007. победила на Евровизији, они су били изабрани за водитељски пар који је годину дана касније поздравио Европу. Тиме почиње њихово познанство, а онда и љубав која траје и данас, 16 година касније.

Жељко је сада испричао да ли би поново он и Јована пристали да воде програм када би се десило да такмичење дође у Београд.

- Не бисмо, то треба да буду други људи. Не треба да се понављају људи јер сваке године треба да буде уникатан пар, трио или квартет водитеља који остану уписани у тој некој историјској књизи “Евровизије“. Те године када сам компоновао песму “Оро“, такмичење је било у Београду, а добио сам позив да будем водитељ “Евровизије“, домаћин, а онда су рекли “он не може да води, зато што има композицију која се такмичи и не треба да буде пристрасан када је гласање“. Онда је покојни Александар Тијанић, који ме је позвао да будем водитељ заједно са Јованом, питао ту референтну групу да ли постоји то негде у правилима да домаћим не сме да има композицију, а они су рекли да то не пише у статуту. Онда молим вас гласајте да ли Жељко Јоксимовић може да води “Евровизију“ и они су гласали и рекли наравно да може. Од те године постоји клаузула у евровизијским правилима да водитељ не сме да има композицију која се такмичи. На то сам поносан, што сам успео да променим мало правила - рекао је Жељко за Блиц.

Са супругом Јованом има сина Косту и ћеркице Ану и Срну, а како каже сви показују таленат за музику:

- Апсолутно и на то сам баш поносан јер више личе на маму да то није могло да буде непримећено. Коста је већ трећи разред музичке школе, а Ана и Срна имају те часове припремно тако да ће и оне ускоро да крену у музичку школу, јако су музикалне и добро певају.

Жељков недавни концерт у Осијеку је био посебан по томе што су се у публици по први пут нашле и његове ћерке, Ана и Срна:

- Коста је био на мојим концертима, али Ана и Срна које имају шест и по година нису биле никада. Када ми је Ана једном приликом рекла цитирам: “тата, кад ћеш да нас водиш на концерт, знаш да ниси никад“, то ме је тако некако заболело. Рекао сам у Осијеку мора да се деси. Захваљујући одличној организацији концерта у Осијеку ми смо уживали у том расположењу пре, током и после концерта да сам стварно тај концерт упамтио и биће ми јако специфичан током целе моје каријере. Срећан сам због тога и они су срећни - каже певач за Блиц.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas