Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жељко Васић сурово искрено о колегама: "Не смеју да певају оно што воле", па додао да је ДРОГА ОГРОМАН ПРОБЛЕМ МЛАДИХ

Један од најпознатијих поп-певача дао је сурово искрено мишљење о новокомпонованој музици

1660490706_zeljko_vasic_28012022_00054.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Без сваке сумње, Жељко Васић један је од најбољих поп извођача на домаћој сцени, а о новокомпонованој музици нема речи хвале, те да не планира да се проклони том модерном стилу. Како наводи, огроман проблем данашње омладине јесте дрога:

– Данас се много омладине дрогира и пошто је то јако популарно, мислим да би било скроз у реду да им на великом одмору поделимо свима по један грам кокаина. Не разумем да то народ воли, претерао сам поређењем, али то је истина. Мало су побркани лончићи са тиме и то је пре свега једна популистичка прича и линија мањег отпора којој сви прибегавају јер је другачије јако скупо. То је зато што немају тај луксуз да могу да се чистог и отвореног срца баве музиком и певају оно што заправо воле, него оно што неко од њих тражи. Мој највећи успех је што могу да носим одело у којем се осећам угодно. То је филозофија мог постојања. Док постоје људи који поштују то што радим, ја ћу бити ту, када народ буде желео само то да слуша, повући ћу се – истакао је Васић за "Супер ТВ".

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић спремна да прати дечка у стопу: Познати пар се сели у Турску?

Открио је како изгледају његови налети инспирације за писање песама и стварање музике:

Мени се то само деси, срећа па имам телефон па одмах снимим. Имам те интегралне верзије тренутка настајања мојих песама. Нисам имао среће да ми клавир буде близу, него се то деси у пола ноћи, на улици, када шетам негде, непредвиђена су места. Имам радио у глави, нека песма ми увек свира. Никад нисам сео за клавир са намером да урадим песму, дивим се људима који то могу да раде. Немам тај приступ – открива певач, па додаје:

– Волим да чујем мишљења пријатеља, волим њима да пустим и то су најбоље критике. Окружен сам људима који нису тапшачи, него ми говоре и оно што не желим да чујем. Не волим када ми неко подилази, морам да га склоним од себе, нема ми битну улогу. Не треба да ми диже самопоуздање, не волим такве људе, волим да улазим у конструктивну расправу, и да чујем од тих људи зашто им се не допада песма. Када уђем у студио са колегама, то је друга димензија, јер другачије то доживљавамо – рекао је Жељко. Између осталог, открио је да није наилазио на одобравање блиских људи за неке од данас највећих хитова:

– Тада сам морао да докажем да сам у праву, тврдоглав сам. Увек сам био у праву. Моји сами почеци су обележили једно неслагање са одређеним сарадницима, мени блиским људима из посла, били су велики хитови које сам писао “Заувек”, “Воли ме и не воли”, “Жељо моја једина”... Доста их није било прихваћено на прву од сарадника и најближих пријатеља, а када се завртело, стичем код њих неку врсту интегритета, да то што говорим има тежину и нисам никада омануо.

Сви ме се сете када правим концерт

Марија Шерифовић је након концерта у Београду који је одржала овог пролећа изнела шокантну информацију да ништа није зарадила. Васић се осврнуо на ту изјаву, истакавши да је то нормална појава:

Прочитајте још: Језива судбина славне глумице која је трагично изгубила живот: Умрле су јој две сестре и брат, а преживељавала је и очево злостављање

– Постоје успони и падови, организација концерта зависи од понуде у граду. Треба паметно приступити томе да буде исплативо. Не говоримо о не знам каквој заради, у границама нормале. Када радим концерт, зову ме неки људи које никада у животу нисам чуо, сете ме се када имам концерт, због карте. Велико оптерећење је сваки београдски концерт, то ме јако нервира јер људи не разумеју да ако нико не купи карту, ја не могу да одржим концерт. Разумем то што је Марија рекла, то нама представља велики проблем, као што платиш у кафићу када седнеш, може власник једном да те части.

Поносни је отац двоје деце, сина Андреја и ћерке Ленке. Открио је како његобви наследници реагују када га обожаватељи сретну на улици:

– Склоне се. Када је Андреја био мали, говорио је да ће за рођендан да ми купи вештачку косу, браду, бркове, па кад излазимо заједно да му нико не дира тату. Сада су се навикли. Није им то важно – рекао је Васић за "Блиц".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas