Oglas
· · Komentari: 0

Jeziva sudbina slavne glumice koja je tragično izgubila život: Umrle su joj dve sestre i brat, a preživeljavala je i očevo zlostavljanje

En Heč, preminula je u 53. godini nakon što je isključena sa aparata za održavanje u životu

1660470163_eni.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Slavna glumica koja je ostvarila nebrojano uloga u serijama i filmovima, pre više od sedam dana izazvala je dve saobraćajne nesreće u kojoj je dobila teške opekotine, ali i oštećenje mozga, zbog kog je bila u komi, sve do poslednjeg trenutka.

Pročitajte još: "Počivaj u miru mama, volim te": Oglasio se sin slavne glumice i potresnim rečima rastužio sve

Ipak, iako je bila veoma uspešna u svom poslu, njen život nije bio nimalo lak. Imala je veoma jezivo detinjstvo, jer je trpela zlostavljanje oca, dok je majka na sve to ćutala i optuživala je da laže. En joj to nikada nije oprostila.

Pored izostanka majčine podrške, preživela je i velike porodične tragedije. En je mala četvoro braće i sestrara, od kojih je čak troje preminuo. Sestru je izgubila još kao bebu, koja je preminula zbog srčane mane. Druga sestra Suzan, preminula je od tumora na mozgu, dok je brat Nejtan nakon završene srednje škole, poginuo u saobračajnoj nesreći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

Sve te tragedije, ostavile su velike posledice, pa je En upala u tešku depresiju, ali se predala porocima: - Pila sam i pušila, drogirala se i seksala. Činila sam sve da izbacim osećaj srama iz svog života - napisala je u svojim memoarima tragično preminula glumica koja je celi život tražila načine da je roditelji vole, prenosi Stil.

Bila je u vezi sa  s komičarkom i voditeljkom Elen Dedženeres:   - Holivud me zbog te veze stavio na crnu listu. Deset godina nisam učestvovala u filmovima velikih studija. Čak su me i izbacili iz projekta vrednog 10 miliona dolara - rekla je En, koja je voditeljku ostavila nakon tri godine zabavljanja, jer se zaljubila u kamermana Kolemana Lafona s kojim je dobila sina Homera. S bivšim dečkom Džejmsom Tuperom iz 10-godišnje veze ima sina Atlasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

En je izgubila život u 53. godini, na najgori mogući način, u saobračajnoj nesreći koju je sama izazvala pod dejstvom alkohola, a u kojoj je zadobila teške opekotine i oštećenje mozga.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas