Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''ЖИВИМО, РАДИМО, СТВАРАМО'': Цеца Ражнатовић се обратила овим речима након ПРЕЛЕПИХ ВЕСТИ (ФОТО/ВИДЕО)

Певачица је добила награду за животно дело

1682665457_sabor_narodne_muzike_27042023_0139-CECA-NASLOVNA.jpeg
Фото: АТА
Oglas

Срећне вести и догађаји, само се нижу у породици Ражнатовић. Након што је јуче експлодирала вест да је Анастасија у блаогословеном стању, те да ће Цеца по трећи пут постати бака, десило се још нешто што ће памтити целог живота. Највећа балканска естрадно-музичка фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић синоћ је на великом финалу фестивала "Сабор народне музике Србије 2023" који се емитовао на РТС-у, добила Награду за животно дело.

Цеца је најмлађа добитница ове награде, а она није крила да је нарочито емотивна, узевши у обзир и ствари које јој се дешавају на приватном плану.

Фолк звезда се након примања награде обратила и истакла да је ово посебна част за њу.
- За мене је ово огромна част, поготово што сам кренула из ове куће, вечерас сам мало и емотивнија, почећу да плачем. Живимо, радимо, стварамо, некада и несвесни колико то значи не само нама већ и другим људима. У то име је још лепше када то неко примети, награди и похвали - рекла је Цеца и додала:


- Хвала мојој публици која то ради, а хвала и за вечерашњу емоцију, незабораван моменат и изузетно признање за животно дело! Али обећавам, још ћемо ми заједно да стварамо - завршила је фолк дива не скривајући емоцију.

Цеца је изгледала елегантно у дугој белој хаљини са подигнутом косом у високи реп и шишкама. 
У ревијалном програму фестивала публика у студију и гледаоци крај малих екрана уживали су у највећим Цециним хитовима.

На Инстаграм профилу, она се обратила фановима следећим речима:

- ивимо, радимо, стварамо, некада и несвесни колико то значи не само нама већ и другим људима! У то име је још лепше када то неко примети, награди и похвали. Хвала мојој публици која то ради, а хвала и за вечерашњу емоцију, незабораван моменат и изузетно признање за животно дело! Али обећавам, још ћемо ми заједно да стварамо!

У наставку - у видеу испод, погледајте како је било након доделе награде:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas