Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Животна исповест Никол Шерзингер: "Болест ми је уништила каријеру"

Славна певачица отворила је душу и открила са каквим проблемима се суочавала

1637060124_nikol.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Никол Шерзингер, некада чланица групе Тхе Пуссyцат Доллс, а сада успешна певачица и играчица са самосталном каријером која спада у најзгодније и најлепше жене света, проговорила је о најгорем и најмрачнијем периоду свог живота који јој је уништио каријеру.

Прочитајте још: Александра Пријовић проговорила о односу са Лепом Бреном!

Многи нису знали да се певачица на врхунцу каријере, док је била у популарној женској групи Тхе Пуссyцат Доллс у којој је била водећи вокал, борила са опаком болешћу - булимијом, изазваном поремећајем у исхрани. Проблем је крила од осталих чланица групе, што је утицало на све чешћа неслагања међу девојкама и на крају проузроковало распадање исте.

Лепа Никол Шерзингер је својевремено испричала за један британски часопис, напомињући да је тај период најгори у њеном животу и да јој је каријера била уништена. Исто тако, каже да сада саосећа са људима који се боре са унутрашњим демонима, који се врло брзо увуку у ваше мисли и добију сву моћ над вашим животом.

"Болимија је толико утицала на мој живот да сам губила глас и нисам могла да певам, а све се догађало у тренутку док сам градила каријеру у Тхе Пуссyцат Доллс. Једном ме чак и менаџер пронашао на поду онесвешћену", испричала је атрактивна Никол која је, срећом, успела да се извуче из ове агоније.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas