Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈЗГОДНИЈА ЖЕНА ПЛАНЕТЕ распаметила је цео клуб у најкраћој хаљини: Вереник је није пуштао из вида (ФОТО)

Никол Шерзингер ових дана ужива на луксузном одмору са вереником Томом Евансом, а пар је овог пута изабрао Сардинију

1691401826_profimedia-0794700701.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

 И док овај пар дању ужива у рајским плажама, ноћу се забављају у ексклузивним клубовима, а управо су их у проводу "ухватили" и папараци. Пар је у суботу увече посетио један популаран ноћни клуб у градићу Порто Черво, а обоје су били сјајно скоцкани и добро расположени.

Згодни бивши рагбиста ускочио је у модерно црно одело које је нагласило његову маркантну појаву, али је ипак све погледе, сасвим очекивано, украла лепа Никол.

Славна 45-годишњакиња показала је своју заносну, извајану фигуру у гламурозној, али секси комбинацији идеалној за луде летње журке.

Атрактивна Никол изабрала је ултракратку хаљину од сребрног штраса која прати линију тела, а краси је и дубоки, запаљиви деколте који никог није оставио равнодушним. Ова хаљина истакла је невероватну фигуру лепе певачице - њене затегнуте ноге, бујне груди и танани струк.

Ову комбинацију употпунила је ефектним, висећим минђушама, као и вамп шминком, а своју дугу, бујну косу везала је у висок реп. Она је и иначе позната као једна од најзгоднијих жена света, а ове фотографије то јасно и доказују - мало коме у петој деценији кратке и уске хаљине овако добро стоје!

Иначе, Никол своју савршену фигуру дугује пажљиво осмишљеној рутини вежбања, а када је реч о исхрани тврди да једе све, али умерено и са акцентом на здравију врсту хране. Такође, води рачуна да сваки њен оброк садржи избалансиран однос масти, угљених хидрата и протеина. Примера ради доручкује тост од авокада са пошираним јајима и димљеним лососом или здраву овесну кашу са шумским воћем. Када је реч о вежбању ова славна лепотица практикује готово свакодневне одласке у теретану, 20 минута кардио тренинга, планинарење, јогу, дизање тегова...

Подсетимо, НИкол је својевремно признала да је дуго имала проблема са самопоуздањем и поремећајима у исхрани, али да се све променило пре неколико година, када је решила да се посвети здравој исхрани и редовном тренирању.

"Само да сте срећни сами са собом и онда све иде лакше. Дуго ми је требало да прихватим себе и своје тело. Кад сам склопила мир са собом није ми био проблем да вежбам и да једем оно што је добро за мене. Ми смо сами себи највећи непријатељи. Није битна килажа, битно је да сте себи пријатељ јер ако не волите себе, онда сте аутодеструктивни и тужни. Већи део живота сам провела гајећи тугу, а тек сад схватам да сам само губила време", рекла је једном приликом.

Шта ви кажете за диско издање лепе певачице?

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas