· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА БЕСНА

"ЗЛА ЖЕНА" Одгајао сам Георгину Родригез када је њен тата био у затвору, али нас је заборавила кад је упознала Роналда, каже ујак (ФОТО)

Oве недеље ће премијерно бити приказана њена Нетфликс ријалити серија, у којој ће Георгина Родригез свету испричати о свом „животу из снова“ са вереником Кристијаном Роналдом.

1642958621_profimedia-0381533195.jpg
Фото: Профимедиа

Летовање на јахтама са асом Манчестер јунајтеда, летење приватним авионом и разбацивање 32.000 евра на две боце финог вина и 174.000 евра на торбице, Георгинина су свакодневица.

У промотивном клипу за серију "Ја сам Георгина", шпанска манекенка, која пуни 28 година када емисија почне да се емитује у четвртак, изјављује да зна како је „немати ништа – и како је имати све“.

Она инсистира да никада неће заборавити породицу из које је потекла пре него што је португалски херој Кристијано (36) – за ког се тврди да вреди 943 милиона евра – закорачио у њен живот.

Међутим, неки из те породице оптужују инфлуенсеру да их је игнорисала након што се сљубила са Кристијаном и постала мама њиховој четворогодишњој ћерки Алани Мартини.

120.000 евра вредан кокаин

Георгинин ујак, Хесус Хернандез, који каже да ју је одгајао након што је њен отац завршио у затвору због шверца дроге, назвао ју је „злом“ јер је искључила породицу.

Фото: Принтскрин

Рекао је: „Можда нас се стиди и сматра да је боља од нас јер ми не живимо са њеним луксузом. Никада јој нисам тражио ништа. Позвала је само једном или двапут откако сам сазнао да излази са Роналдом."

Прочитајте још: Венчање Бруклина Бекама из прве руке: Вереница Никола "ЗАЗИРЕ" од хаљине маме Викторије (ФОТО)

И други су узнемирени. Њена полусестра Патрициа Родригез (33) рекла је: „Када је мом сину био рођендан, питала сам да ли може да замоли Кристијана да потпише мајицу за мог дечака, а она је рекла 'Не' — није хтела да му смета док је он био на одмору.”

У међувремену, Георгинина бака је умрла пре три године, у 80. години, а да није упознала Алану Мартину.

Георгини је било тешко као дете. Одрасла је у Хаки, граду на североистоку Шпаније.

Њена мама Ана Марија Ернандез упознала јесупруга Хорхеа након што се он доселио из Аргентину у Шпанију. Он је ухапшен дан пре Георгининог петог рођендана због неуспешног покушаја да прокријумчари више од 120.000 евра вредног кокаина из Шпаније.

Георгина је постала балетска играчица, студирала енглески језик у Лондону и радила као ау паир у Бристолу. Потом је постала модел, вратила се у Шпанију и радила у Гучи продавници у којој је куповала бивша звезда Реал Мадрида Кристијано — и њен живот се заувек променио.

Георгина, која је сада трудна са близанцима, путује у 20 милиона евра вредном млазњаку фудбалског краља. Њена колекција накита процењује се на 3 милиона евра, а Кристијано јој је недавно за све то купио кофер Луј Витон вредан 123.000 евра. Године 2018. пар је купио мачку сфинкс без длаке за 3.100 евра.

Кристијано зарађује 570.000 евра недељно у Црвеним ђаволима након што је прошле године прешао из Јувентуса, а вила у Чеширу са седам спаваћих соба вредна 3 милиона фунти има биоскоп и гаражу са четири места за део његове флоте вредне 20 милиона евра. 

Мамина породица бесна на њу

Ово је све светлосним годинама далеко од Георгининих корена, кад јој је ујак Хесус помогао у одрастању.

Рекао је: „Био сам задужен да обезбедим Георгину и њену сестру, да им купујем одећу, плаћам струју и воду. Урадио сам све. Џорџина је живела са мном током својих тинејџерских година до дана када су мог зета вратили у Аргентину."

Хесус живи у двокреветној кући на југоистоку Шпаније са женом и дететом, са нешто више од 780 евра месечно.

Бесан је што му Георгина никада није рекла где је Хорхе сахрањен након што је умро у 70. години од можданог удара пре три године у Аргентини. Говорећи на шпанској телевизији, додао је: „Нико нам није рекао да је Хорхе умро. Не знам зашто нам Георгина није рекла. Покушао сам да је контактирам."

Додао је: „Написао сам на Кристијановом Фејсбуку: „Имаш најзлочестију жену поред себе“ и „ако желиш да знаш, контактирај ме, рећи ћу ти“. Његова партнерка Лидија је додала: „Престала је да зове ујака и баку на дан када се породила. Покушали смо да телефонирамо и чини се да је променила бројеве."

„Сада ће сви сазнати каква је она бестидна особа. „Зашто нам није могла рећи да јој је тата умро? Не кријеш такве ствари.“

У свом Нетфликс промо видеу, Георгина каже „живот се заувек променио“ пре пет година када је упознала Кристијана, додајући: „Захваљујући љубави, мој живот је сан“. Он гугута: "Она је жена у коју сам потпуно заљубљен."

Она је несумњиво одан партнер и одана мама, а Кристијано ју је раније хвалио што је унела радост у његов живот. Рекао је: „Гео ми је много помогла. Она је мама моје деце и ја сам тако страствен према њој. Ја отварам своје срце за њу, она отвара своје срце за мене. Тако сам срећан са њом."

Георгина је о њиховом кућном животу рекла: „Деца су наша радост. Пробудимо се и прво што урадимо је да их загрлимо и пољубимо, ставимо их у њихове мале столице и посматрамо их док доручкују – побринемо се да имају све што им треба, и тако цео дан.

"Ово је веома посебно време за све нас."

Њених 30 милиона пратилаца на Инстаграму сигурно ће гледати њену Нетфликс емисију, која ће се емитовати у 190 земаља. Али извор близак њеној породици рекао је ове недеље: „Био бих запањен када би ушла у детаље о криминалној прошлости свог оца или напетости између ње и дела породице њене маме. Она је јавно говорила о својој љубави према старијој сестри Ивани, али већина њених фанова не зна готово ништа о остатку њене породице."

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.