Oglas
· · Komentari: 0
LUKSUZ

Samo OVO treba ženi koja IMA SVE! Georgina Rodrigez se pohvalila SKUPOCENIM poklonom od Kristijana: "Ostala sam bez reči" (FOTO)

Dvadesetsedmogodišnja manekenka pokazala je svojim fanovima na Instagramu svoj neverovatan poklon od legende Mančester Junajteda.

1634290220_Untitled.png
Foto: Printtskrin/Instagram/georginagio
Oglas

Zapanjujući Louis Vuitton Malle Vendome ima osam fioka za najskuplje narukvice, ogrlice i prstenje zapanjujuće brinete.

Pročitajte još: Marijana Mateus u 50. godini zablistala u DVE HRABRE KOMBINACIJE - Ni mlađe se ne bi usudile da ih ponesu! (FOTO)

Luksuzan poklon

Georgina je napisala zajedno sa fotografijom dvoje (od četvoro) dece koji su prvi put videli poklon: „Bez reči sam, Kristiano.“

Foto: Printtskrin/Instagram/georginagio

Malle Vendome je dizajniran da proslavi otvaranje novog butika  Louis Vuitton na Vendom trgu u Parizu. Prtljažnik visok više od metar ima osam fioka, ogledalo (kao i lutku za ogrlice) u koje Georgina može da okači neke od svojih najcenjenijih ogrlica.

Zgodna brineta ogrnula se dijamantima u vrednosti od 78 hiljada funti početkom prošlog meseca kada je stigla na Venecijanski filmski festival noseći četiri sjajna prstena, ogrlicu od cveća i naušnice Giardinija Segretija. Procenjuje se da njena kolekcija nakita vredi neverovatnih 2,6 miliona funti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas