Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БАЈКОВИТО И ГЛАМУРОЗНО

Венчање Бруклина Бекама из прве руке: Вереница Никола "ЗАЗИРЕ" од хаљине маме Викторије (ФОТО)

Венчање у дому Бекамових о ком ће се причати.

1642665810_profimedia-0632159619.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Никола Пелц, која ће ускоро постати супруга Бруклина Бекама, за дан свог венчања треба да осмисли „бајковиту“ Валентино хаљину док ће "избећи" венчаницу из Викторијиног дизајнерског асортимана.

Голупчићи , које су се верили након само неколико месеци забављања, требало би да се коначно венчају 9. априла након што су били принуђени да одложе венчање због пандемије и ограничења. 

Бруклин, 22, који је најстарији син Дејвида и Викторије Бекам - рећи ће своје 'да' заједно са својом браћом Ромеом (18) и Крузом (15), који ће му бити кумови на посебан дан.

Прочитајте још: Кејт Мос прославила 48. рођендан: За журку одабрала МОЋНУ КОМБИНАЦИЈУ, а ћерка је прати у стопу (ФОТО)

У међувремену, 27-годишњој Николи ће се придружити њен брат који игра хокеј на леду Бред, који је постављен за главну "деверушу" за велики дан. Церемонија ће се одржати на пространом имању оца милијардера глумице Николе, Нелсона Пелца, на Флориди.

И то ће бити венчање са позамашном листом познатих гостију, укључујући манекенку Ђиђи Хадид, Никол Ричи и Гордона и Тану Ремзи, према Тхе Сун. Вог ће чак покривати и велики дан Бруклина и Николе - што је додатни притисак на млади пар.

Подижући поклопац са врућег венчања, један инсајдер је за Тхе Сун рекао: „Разумљиво је да Никола и Бруклин желе да цео дан буде савршен и да је њихова пажња посвећена детаљима прилично запањујућа."

„Новац очигледно није предмет расправе, али они ипак желе да тај дан буде прослава љубави, а не богатства. Вогов директор забаве Серђо Клетној удварао се пару и изгледа да ће они добити ексклузивна права на венчање. Вог је покрио венчање Идриса Елбе и било је предивно снимљено. Биће то нешто веома укусно.“

Иако је Бруклинској мами Викторији дато да дизајнира венчаницу своје снаје, чини се да је Никола имала друге идеје. Глумица је прижељкивала 'бајковиту' Валентино хаљину и трудила се да пронађе савршену.

„Никола је одлетела у Рим са својим стилистом ради бирања венчаница, и одушевила се са два бајковита Валентинова кроја“, додао је инсајдер.

„Викторија Бекам је дизајнирала Николину хаљину за веридбу и у потпуности подржава овај потез."

У међувремену, очекује се да ће бивши капитен Енглеске Дејвид, 46, бити домаћин церемоније на велики дан.

Бруклин је почео да излази са задивљујућом америчком глумицом у октобру 2019. Пар се верио у јулу следеће године, а Викторија и Дејвид су на Инстаграму уделили честитке срећном пару.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas