· · Коментари: 0

Златно правило у исхрани Џеј Ло: Ове намирнице НИКАДА не једе ПОСЛЕ 14:30 часова

Једна је од најзгоднијих жена света, а њен јеловник требало би да "препишу" остале жене

1655908291_dzlo.jpg
Фото: Профимедиа

Џенифер Лопез упловила је у 6. деценију, а већ следећег месеца прославиће 52. рођендан. Већ дуже време она је синоним за сексипил и савршену фигуру, а певачица има "мале тајне" како јој успева да годинама носи титулу једне од најзгоднијих жена на свету.

Прочитајте још: Познати глумац Гордан Кичић објавио фотографије својих ћерки: Поносни тата се похвалио лепотицама на друштвеним мрежама (ФОТО)

Тренинзи и избалансирана исхрана свакако јој омогућавају да одржава извајано тело. Главно правило ког се придржава јесте "угљени хидрати се конзумирају до 14:30".

Правило је смислио чувени тренер Дејвид Кирш, а оно подразумева да се намирнице које су богате угљене хидратима конзумирају до раног послеподнева. Тада је дозвољено јести тестенину, махунарке, зобене пахуљице и сл. Након 14:40х најпожељније је јести намирнице богате беланчевинама попут рибе, меса, сира, свежег воћа и поврћа, салате.

Певачица је из исхране потпуно избацила шећер у сваком облику и алкохол.

Прочитајте још: Милена Ивановић се огласила и открила у каквом је односу са Игором Јурићем

Кључ правила "угљени хидрати до 14:30" јесте у томе што угљени хидрати унесени раније могу да се потроше до вечерњих часова.

Дејвид саветује да свако треба да слуша своје тело и једе само онда када је гладан. То значи да не постоји иста мера угљених хидрата коју можете конзумирати до 14:30х. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.