· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

Знамо је као слатку плавушу: Кебину ћерку Ташу данас нико НЕ МОЖЕ ДА ПРЕПОЗНА (ФОТО)

Наташа којић се видно променила током година.

1640504503_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Наташа Којић је ћерка певача Драгана Којића Кебе. Да јабука не пада дачлеко од стабла доказ је и Таша која већ више од деценије покушава да у САД направи музичку каријеру.

Рођена је јула 1984. године у Лозници, а у Београду је завршила средњу школу и Музичку академију. Први наступ је имала 2001. године на Беовизији са песмом "Сањалица", а до одласка у САД 2008. године, објавила је 3 албума.

Прочитајте још: ВЕШТО ЈЕ СКРИВАО ПРОБЛЕМЕ: Сви га знамо као насмејаног кувара, али Саша води НАЈТЕЖУ БОРБУ

Како је сама објаснила, добила је стипендију за Беркли, музички колеџ и отишла у Северну Америку, тачније Лос Анђелес, а детаљи о њеном школовању су и до данас непознаница, осим да има диплому чувеног колеџа из Бостона.

Током раних година у САД, појављивала се свуда, па тако и у једном ријалитију.

Она се пријавила у емисију која се у Канади и Америци приказује под називом "Милионер мечмејкер". Све остало преузима агенција, која одабране кандидате доводи пред камере и тада жири бира најбоље за богате клијенте, пошто они због обавеза немају времена да себи сами траже партнера. Тако се и наша Таша нашла у шоуу. Да опроба срећу! Међутим, њу је трочлана комисија тада исмејала, што због година, што због изгледа.

- Ти си поп певачица и имаш 29 година? - питала ју је жена која води агенцију. Кебина мезимица је потврдила, а жена ју је с чуђењем погледала и иронично наставила:- А колико дуго већ имаш 29? Баш у том тренутку је младић, члан жирија, поставио питање колико дуго је поп певачица, на шта је Таша одговорила: "Од своје осамнаесте године", па је испало да је рекла да од 18. године има 29 година!

- Ако она има 29, ја волим вагину! - додао је на крају мушкарац који је био трећи члан жирија, а из те његове реченице се могло закључити да је геј. Осим што је доживела да јој се подсмевају, Наташа је остала празних руку. Није се дочепала свог милионера, веома згодног доктора по имену Тео Коусоули. Он је завршио с неком другом, а Наташа је кренула у нове походе. Појављивала се у разним филмовима као епизодиста или статиста, сањајући о свом "америчком сну".

Како су медији писали, Србију наводно није посетила више од деценију због статуса азиланта у поступку који има у Америци. Наиме, када би једном напустила ту земљу, више не би могла да се враћа. Због тога, породицу виђа само када је они посете, а овог лета наши медији су извештавали и о томе да се декларисала као лезбијка управо због папира.

Иако јавно показује да није оријентисана према истом полу, Наташа је, зарад добијања папира, искористила право на азил које у међународном праву подразумева право држава да дају азил, право појединца да затражи азил и право појединца да му се одобри азил у случају да је на неки начин угрожен у својој земљи.

Америка није у обавези да одобри без обзира на то да ли је захтев основан или не, осим у случајевима када се тражилац азила већ нађе на територији земље од које тражи азил, и то само ако ће му живот бити угрожен или ће трпети прогон уколико се врати у матичну земљу. По нечијем савету, сада се пријавила као лезбијка, па би то требало да јој успе, пошто у Србији, за разлику од САД, нису дозвољени геј бракови, а то се у Америци тумачи као дискриминација.

Када је отишла у Америку, Којићева је имала стипендију чувеног Берклија. У Србији је певала музику коју није волела, а то је, према речима њене блиске пријатељице, радила само да би зарадила паре за студирање на престижном универзитету. Била је одличан студент и сада се у Америци бави компоновањем музике за филмове.

Дело њених руку је у многим америчким серијама и филмовима, између осталог и у хорору "Ковен". Међутим, она и даје нема америчке папире и не сме да напусти Америку, па је то једини разлог због којег није ниједном дошла у Србију. Када би отишла из Америке, макар и на неколико дана, Наташа не би могла да се врати.

Поступак за који је она аплицирала је спор и дуго се чека, а живот у Америци је изузетно скуп. Којићева је, према овим сазнањима, дала много новца за адвокате јер на све начине покушава да изгура држављанство САД.

Било је тешких тренутака, када је јела једну кифлу дневно, а родитељи Оља и Драган су јој финансијски помагали. Они су је наговарали да се врати у Србију, али Наташа за то није хтела ни да чује. Да би плаћала сва дуговања која има, она је изнајмљивала стан који је издавала трећим особама на дан. Осим тога, имала је и озбиљне проблеме са бившим дечком, који ју је пријављивао полицији за узнемиравање.

С обзиром на то да је Којићева наводно узета у заштиту азила, она може да борави у Америци и даље и да тамо легално ради. Наташа има кредитну картицу, свој ауто, стан који изнајмљује. Она се нада да ће се и њен статус ускоро решити и да ће након тога својим талентом достићи и који степеник више у каријери. Иначе, поред тога што пише филмску музику, она снима модне едиторијале, статира и појављује се у шоу-програмима.

Тренутно компонује музику за филмове и серије, које можете чути у бројним остварењима стране продукције.

Променила је свој физички изглед и постала бринета, а и тело је довела у форму. Међутим, приметни су и естетски захвати којима се подвргла, а медији је неретко прозивају због тога.

(Србија Даанас)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.