Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАКЛЕНИ КУВАР

ВЕШТО ЈЕ СКРИВАО ПРОБЛЕМЕ: Сви га знамо као насмејаног кувара, али Саша води НАЈТЕЖУ БОРБУ

Мало ко зна да је чувени кувар Саша Мишић, кога смо пратили у емисији "Паклена кухиња" иза себе има тешку животну причу.

1640428889_______________555.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Супруга Саше Мишића напустила га је и оставила са троје мале деце.

- Жена ме је оставила са троје деце - пренели су медији 2011. године потресну животну исповест "пакленог кувара" Саше Мишића.

- Месецима живим као самохрани отац троје деце. Моја супруга Катрин није се снашла у улози мајке у Србији, пошто та улога у Немачкој, одакле је пореклом, изгледа потпуно другачије. Одлучила је да живимо овде, јер смо желели да деца расту у условима који у Немачкој више не постоје - изјавио је Саша и додао да уз помоћ дадиље, која је педагог, посвећено и с љубављу одгаја Даницу, Константина и Екатарину.

Саша Мишић, у то време велика телевизијска звезда, веровао је да његов брак има будућност и да ће супруга, са којом је остао у контакту, увидети да је најбоље да поново живе заједно, те да ће се вратити на њихово породично имање у Ритопеку.

Супруга Саше Мишића изненада је променила мишљење.

Прочитајте још: ДЕВОЈКА ЗА ПРИМЕР: Погледајте како изгледа ЋЕРКА Нелета Карајлића која је изабрала необично занимање (ФОТО)

Међутим, три године касније наступио је неочекивани обрт. Саши је Центар за социјални рад одузео децу, а старатељство над њима дато је њиховој мајци Катарини Грујнинг.

- Будите уверени да су сви докази који су достављени суду, тужилаштву и Центру за социјални рад прибављени од госпође Катрин, али и од чланова породице самог господина Мишића, који на све начине настоје да помогну бившој снаји - поручила је адвокатица бивше госпође Мишић, која је тврдила да је Саша "повредио њен и телесни и душевни интегритет" њихове деце.

Уследио је одговор у виду протеста које је Саша Мишић, уз подршку неколико стотина грађана, организовао испред "Вазнесењске цркве", тражећи да му се деца врате.

- То је тај словенски део душе који проради кад се начини велика неправда. Окупили смо се да се помолимо и да јавности пошаљемо праву слику - казао је том приликом.

Иста та јавност остала је ускраћена за епилог породичног спора који је стигао до суда. Саша Мишић се повукао из јавности и колико је познато, у међувремену добио још петоро деце са женом чији идентитет није откривен.

(Србија Данас)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas