Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗВЕЗДА НА МЕТИ СКАНДАЛА: Адвокати Кристијана Роналда запретили да ће "ПОНИЗИТИ" девојку која га је оптужила за силовање (ФОТО)

Адвокати Кристијана Роналда су наводно запретили девојци која га је тужила за силовање „јавним излагањем“ и „понижењем“ ако настави да разговара са полицијом која истражује њену тврдњу.

1645178238_pjimage---2022-02-18T105705.496.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Кетрин Мајорга је полицији пријавила наводно силовање у хотелској соби у Лас Вегасу, а тужила је и аса Манчестер Јунајтеда, али наводно су је врхунски адвокати који заступају Роналда и воде грађански случај упозорили да ако настави да разговара са полицијом, они неће наставити нагодбу и да ће је јавно оптужити за изнуду.

Тврдња је откривена у судском транскрипту који је ископао Тхе Сун.

Мајоргин адвокат Лесли Марк Стовал рекао је Окружном суду САД у септембру прошле године да су Роналдови адвокати урадили свој домаћи задатак о Мајорги и знали да је она „рањива на веома моћну особу и да се плашила публицитета“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by donDiario.com (@dondiario)

Стовал је цитирао мејлове између Роналдових адвоката које је разоткрио веб-сајт Фоотбалл Леакс за узбуњивање и рекао да су „радили из тог угла“.

„Оно што су урадили је да су – и то ћете видети током преговора – 'Па, ако наставите да разговарате са Метро-ом, ми нећемо наставити нагодбу и јавно ћемо вас оптужити за изнуду, да сте имали споразумни секс и да сада покушавате да изнудите новац од ове познате, познате особе.'"

"И она се тога уплашила. И то се и даље понављало, понављало и понављало у њиховој преписци. Било је претњи."

Стовал је рекао да је Мајорга "поступила по претњама" и престала да разговара са полицијом, иако је сарађивала у каснијој истрази.

Рекао је: „Можете погледати истражни извештај из Метроа и видећете да је престала да разговара са њима рано. Зашто? Зато што су јој адвокати оптуженог претили јавним разоткривањем и понижавањем. И то је документовано у тим мејловима."

На крају, инсистира Стовал, Роналдови адвокати су успели у својој стратегији, успевши да одложе кривично гоњење.

„Када га је Метро поново отворио (2019.), а затим одлучио да имају случај и затражио од тужиоца да га кривично гони, он је предлог одбио.

Додао је: „Не могу да се сетим јаснијег случаја ометања истраге кривичног дела од стране адвоката и странке“.

Прошле године су Роналдови адвокати осудили Мајоргиног адвоката, тврдећи да је прибавио украдене документе од хакера.

Они су у судским документима у јуну написали да су адвокати у фирми Стовалл & Ассоциатес набавили папире означене као „комуникација адвокат-клијент“ преко Фоотбалл Леакс-а.

„Стовал је намерно тражио украдене документе од наводног сајбер хакера и не само да је користио те документе као доказне предмете за јавне документе у овом случају, већ и као подршку свом захтеву да Полицијска управа Лас Вегаса поново отвори деценију стару истрагу за кривично гоњење окривљеног, “, написао је адвокат.

Кристијано Роналдо је жестоко порекао да је силовао Мајоргу у хотелу и казину Палмс 12. јуна 2009.

Роналдо, 37, нагодио се са Мајоргом у грађанском поступку у којем је прихватила исплату од 276.000 фунти, али сада тражи додатних 56 милиона фунти одштете.

Упркос томе што је полицијска истрага одбачена, грађански поступак је још увек у току.

Роналдов правни тим је увек тврдио да је полиција два пута истраживала наводно силовање 2009. и 2018. године - и открила да нема случаја за одговор.

И сама звезда негира оптужбе и тврди да је имао споразумни секс са Мајоргом.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas