· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: Победник Махир Мулалић изјавом расплакао многе - "Мама ми је послала поруку кад сам хтео да одустанем"

Победник такмичења Звезде Гранда, Махир Мулалић, проговорио је о тренуцима када је желео да одустане од свега

1624873779_zvezde-granda-.jpg
Фото: Атаимагес

Махир Мулалић, својом беспрекорном бојом гласа, али и веома благом нарави и предивним васпитањем, освојио је срца у читавој бившој Југославији, а након победе у такмичењу Звезде Гранда, открио је поједине детаље о себи.

Прочитајте још: Сергеј Ћетковић проговорио о породичној трагедији: Верујем у нешто што је много више од нас!

Махир је испричао колико му је Марија Шерифовић, која је иначе била његова менторка, помогла у тешким ситуацијама, као и да га је много научила што се тиче певања и понашања на сцени.

Први отиша са прославе

Победу у такмичењу Звезде Гранда, Махир је прославио са пријатељима и менторком у једном ресторану, али исто тако међу првима је напустио славље.

- Велики сам партибрејкер, први сам отишао са прославе! Морао сам први да идем јер сам имао заказано код вас у емисији - рекао је Махир и додао да је сада постао свестан да је победник.

- Мислим да ми је само, то сам и Марији рекао, две секунде пре проглашења, пре него што је Саша рекао број 13, стигао неки леп осећај, прошао је кроз мене и десило се шта се десило. Прижељкивао јесам, али очекивао нисам, била је јака конкуренција. Исак Шабановић је постао звезда и пре краја такмичења, тако да Боже хвала ти. И мајци мојој хвала, њој је посвећена ова победа, нажалост она није више с нама... Волео бих да је ту да се заједно веселимо, али таква је судбина", рекао је он и истакао да му је мама послала поруку када је хтео да одустане - додао је гостујући у "Јутру" на телевизији Прва.

Мајка му није дала да одустане

Махир је почетком априла доживео трагедију, када му је преминула мајка од последице корона вируса, због чега је желео и да напусти такмичење. Махир се присетио и тренутка, када му је мајка неколико дана пред смрт послала поруку, као да је осећала да жели да одустане од свега:

- Послала ми је поруку када сам хтео од свега да одустанем, само напред, је л' шаљеш Марији снимке, јеси узео одело за следећи наступ? Све време је размишљала о мени, и у свом том лудилу и бунилу, никада нећу престати да дајем све од себе да је не разочарам - рекао је он у Јутарњем програму Прве и додао да је захваљујући Марији Шерифовић се вратио у такмичење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.