· · Komentari: 0
OTVORENO

Sergej Ćetković progovorio o porodičnoj tragediji: Verujem u nešto što je mnogo više od nas!

Sergej Ćetković, tokom pandemije korona virusa doživeo je dve porodične tragedije

1624869190_sergej.jpg
Foto: Želimir Križov

Popularnom pevaču u veoma kratkom periodu preminuli su otac i majka, koji su kako je ispričao bili 50 godina u braku.

Pročitajte još: Suzana Mančić neprepoznatljiva: Objavila selfi u potpuno prirodnom izdanju bez šminke (FOTO)

Gostujući u jednoj emisiji, Sergej je smogao snage da progovori o teškom periodu, ali i ćerkicama koje su on i njegova supruga usvojili.

- Pokušavam da nađem reči, ovo je prilika da se zahvalim svima na molitvama, toplim rečima i podršci. Najveću snagu crpim iz svoje porodice i prijatelja, onih koji su tu.  Kao hrišćanin verujem u nešto što je mnogo više od nas i verujem da su oni sada na nekom boljem mestu -rekao je Sergej u emisiji "Sceniranje".

Ćerkama pokušava usadi ljubav i toplinu porodičnog doma

- Ja glumim strogoću s njima, ali mi nešto ne polazi za rukom. Odrastaju u kreativnom domu sa mnogo ljubavi. Mi pričamo o svemu od prvog dana, one su svesne toga i nemamo nikakav problem sa tim. Nadam se da sam svojim postupkom usvajanja dao lep primer drugima. Ja se trudim i da svojoj deci usadim tu ljubav i toplinu porodičnog doma, da i one kasnije traže to isto - zaključio je pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.