Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

ZVEZDE GRANDA: Pobednik Mahir Mulalić izjavom rasplakao mnoge - "Mama mi je poslala poruku kad sam hteo da odustanem"

Pobednik takmičenja Zvezde Granda, Mahir Mulalić, progovorio je o trenucima kada je želeo da odustane od svega

1624873779_zvezde-granda-.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Mahir Mulalić, svojom besprekornom bojom glasa, ali i veoma blagom naravi i predivnim vaspitanjem, osvojio je srca u čitavoj bivšoj Jugoslaviji, a nakon pobede u takmičenju Zvezde Granda, otkrio je pojedine detalje o sebi.

Pročitajte još: Sergej Ćetković progovorio o porodičnoj tragediji: Verujem u nešto što je mnogo više od nas!

Mahir je ispričao koliko mu je Marija Šerifović, koja je inače bila njegova mentorka, pomogla u teškim situacijama, kao i da ga je mnogo naučila što se tiče pevanja i ponašanja na sceni.

Prvi otiša sa proslave

Pobedu u takmičenju Zvezde Granda, Mahir je proslavio sa prijateljima i mentorkom u jednom restoranu, ali isto tako među prvima je napustio slavlje.

- Veliki sam partibrejker, prvi sam otišao sa proslave! Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji - rekao je Mahir i dodao da je sada postao svestan da je pobednik.

- Mislim da mi je samo, to sam i Mariji rekao, dve sekunde pre proglašenja, pre nego što je Saša rekao broj 13, stigao neki lep osećaj, prošao je kroz mene i desilo se šta se desilo. Priželjkivao jesam, ali očekivao nisam, bila je jaka konkurencija. Isak Šabanović je postao zvezda i pre kraja takmičenja, tako da Bože hvala ti. I majci mojoj hvala, njoj je posvećena ova pobeda, nažalost ona nije više s nama... Voleo bih da je tu da se zajedno veselimo, ali takva je sudbina", rekao je on i istakao da mu je mama poslala poruku kada je hteo da odustane - dodao je gostujući u "Jutru" na televiziji Prva.

Majka mu nije dala da odustane

Mahir je početkom aprila doživeo tragediju, kada mu je preminula majka od posledice korona virusa, zbog čega je želeo i da napusti takmičenje. Mahir se prisetio i trenutka, kada mu je majka nekoliko dana pred smrt poslala poruku, kao da je osećala da želi da odustane od svega:

- Poslala mi je poruku kada sam hteo od svega da odustanem, samo napred, je l' šalješ Mariji snimke, jesi uzeo odelo za sledeći nastup? Sve vreme je razmišljala o meni, i u svom tom ludilu i bunilu, nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram - rekao je on u Jutarnjem programu Prve i dodao da je zahvaljujući Mariji Šerifović se vratio u takmičenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas