Ово поврће је здравије сирово него кувано: Ево шта саветују нутриционисти
Прескочите рерну, ово поврће пружа више хранљивих материја, антиоксиданата и здравствених предности када се једе сирово.
Прескочите рерну, ово поврће пружа више хранљивих материја, антиоксиданата и здравствених предности када се једе сирово.
Шта је мит, а шта истина када је реч о храни?
За целокупно здравље организма неопходан је редован унос поврћа, али треба имати на уму да није свако поврће адекватно као сирово, већ захтева термичку обраду.
Уколико понекад или често, имате проблема са желуцем и пробавом, покушајте да избегавате ове намирнице на празан желудац!
Многи тврде да је конзумирање сирове хране здравије за наш организам, с обзиром на то да се на тај начин чувају витамини и минерали који се налазе у њима.