· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Ана Севић тужи Дарка Лазића: Огласио се и певач

Ана Севић одлучила је да тужи бившег супруга Дарка Лазића, због навнодних лажи које је у последње време причао по медијима.

1592812760_darko-lazic.jpg
Фото: Атаимагес

Наиме, популарни певач у једном интервјуу испричао је како му је Ана током брака била неверна, што је његову трудну бившу супругу веома изнервирало, па је одлучила да пресавије табак. 

Прочитајте још: Ана Севић у трећем месецу трудноће? Огласио се и Дарко Лазић

Ана Севић није имала коментар, док је Дарко Лазић о тужби сазнао из медија, јер са Аном није у контакту: -То морате њу да питате, то не бих да коментаришем. Нисмо се чули неко време, али ако мене питате, у суштини смо океј - рекао је Дарко и додао да јој је трудноћу честитао путем медија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕 Наса мала породица це постати богатија за јос једног цлана 🥰 Бескрајно се радујемо и нема реци којом моземо описати срецу и захвалност Богу на овом дару и јос једној највецој среци ❤️💕🙏🏽 Пре неколико дана смо урадили ВЕРАгене пренатални тест, тако да ускоро очекујемо резултате који ће нам показати генетско здравље, али и пол бебе. 🤗 Сама процедура за обављање ВЕРАгене теста је више него једноставна и безболна, мама даје само венски узорак крви а тата брис из уста ,а добија се извештај о преко 100 генетских стања! 🧬 За своје близње увек бирам најбоље тако да сам лако донела одлуку да овај тест урадим бас код њих ☝🏽 Све похвале за @верацитyсрбија #верацитy 💕🎉🎉🎉

А пост схаред бy АНА СЕВИЦ ОФФИЦИАЛ (@анасевицоффициал) он

Подсетимо, Дарко Лазић је након саобраћајне несреће коју је имао у октобру 2018. године добио борбу за живот, али је због некретања добио килограме због којих му је било веома тешко. Певач је након опоравка одлучио да се подвргне операцији желуца и посвети ригорозној дијети, која је дала и видљиве резултате.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.