Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Астро и секс

Астрологија открива шта УЗБУЂУЈЕ његов хороскопски знак

Хороскопски знак вам помаже да сазнате шта њега сексуално узбуђује и чему не може да одоли.

1605618037_Depositphotos_310937610_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ован

Ужива у томе да буде нечији трофеј. Воли да се прво покаже, а након тога тек да води љубав. Такође, очекиваће од вас да му “одате признање” и дивите му се кад сте у неком друштву. Оно што не подноси је када флертујете с другим мушкарцима.

Бик

Бикови су сјајни љубавници.  Највише ће уживати у финој вечери након које ћете га љубити од главе до пете. Побрините се за то да амбијент буде украшен луксузним детаљима, да је атмосфера мирна и – можете очекивати награду за труд.  Бикови не воле да спавају у кревету који није њихов. 

Близанци

Сви ви који се заљубљујете у припаднике овог знака немојте да се нервирате кад схватите да, иако се облаче провокативно, многи Близанци нису претерано заинтересовани за секс. Обожавају флерт и врцкаву конверзацију која претходи самом сексуалном односу.  Када одвучете Близанца у кревет, наћи ћете се пред следећим изазовом – како да га натерате да остане веран. Један од начина јесте да га увек држите у некој неизвесности јер су Близанци по природи радознали. 

Прочитајте још: Витез, СТРАСТ и спектакл: Марс је кренуо директним ходом кроз ОВНА

Рак

Ако вас привлачи особа рођена у знаку Рака, припремите се на то да ћете морати да одиграте на карту његовог ега.  Они су можда најзахтевнији од свих знакова. Жуде за физичким контактом, привржености и много више емоционалног уверавања него што је то уобичајено. Стално ћете морати да му показујете и доказујете љубав.  То значи да ћете, пре свега, морати да одржавате обећања. Рак вам мора веровати, иначе ништа од еротске слободе. 

Фото: Пиксабеј

Лав

Ако излазите с мушкарцем рођеним у знаку Лава, онда се потрудите да му непрестано делите комплименте, и то што је искреније могуће – о његовим невероватним способностима захваљујући којим добро зарађује. Побрините се да мисли да га доживљавате као неку врсту генија. Лавови воле људе уз које се добро осећају. Никад га не критикујте јер вас то сигурно неће довести до секса. 

Девица

Девица је у највећем броју случајева цонтрол фреак. Најчешће измисле свет и онда живе у њему. Углавном се ради о врло практичном свету, чија је поента достизање дугорочног циља. Ништа их не узбуђује више од саме идеје обавезе. Избегавајте пренападне комаде гардеробе јер Девице на то не падају. 

Вага

Мушкарци рођени у овом знаку имају урођен смисао за хумор који је готово програмиран да тера сваки облик интимности. Могу проћи седмице и седмице пре него што од њега добијете искрен одговор. То је њихов одбрамбени систем јер не воле кад им се превише приближите. Ваге воле да направе први корак и брзо ће изгубити интерес за особу за коју сматрају да је не контролишу или око које не морају да се потруде.

Прочитајте још: Можда сте по природи ШАРМАНТНИ, а можда ипак ФИЛОЗОФИ! Сатница рођења све говори о вама...

Шкорпија

Шкорпије мотивише љубомора. Они ће желети девојку за коју зна да је пожељна и другим мушкарцима. С друге стране, можете бити босонога, могу вас пратити трачеви, али ако он мисли да сте пожељне, неће лако одустати.

Фото: Пиксабеј

Стрелац

Ова сензуална бића воле храну и пиће, парфеме и све што лепо мирише. Не воле љубомору, ни покушај контроле, а воле и да делују недостижно. Будући да је у питању знак који симболизује путовање, не треба напомињати да ће планирање пута било какве врсте задовољити Стрелца. Завести их у возу или хотелу је одлична идеја! Такође, љубитељи су егзотичних места као што су пустиње или врхови планина.

Јарац

Јарчевима је најугодније када су сигурни да иза њих стоји гомила подршке и безусловне љубави. Код мушкарца у знаку Јарца сакупићете поене самим тим што сте поред њега – на правом месту, у право време. Јарчеви су склони луксузу, зато понудите да му средите стан и одмах ће вас сматрати сексепилном. 

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Водолија

Омиљени сценарио водолије је седење и дуг разговор с неким кога воле. Воли да прича о себи и својим дугорочним плановима, па се побрините да поделите с њим ентузијазам око планирања будућности. Овај знак ужива у свему што је на рубу моде или културе. Ако се добро облачите, мушкарац у знаку водолије ће вас сигурно приметити.

Рибе

Рибе желе да поделе све са вама, чак и новац, јер сматрају да је заједнички банковни рачун прилично секси. Ипак, емоционално су врло несигуран знак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas