Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

БЕЛА КОШУЉА на милион начина: Ово је ОБАВЕЗНИ КОМАД ОДЕЋЕ сваке жене (ФОТО)

Одевни комад који може носити и двадесетогодишњакиња и дама у зрелијим годинама, а који ће једнако лепо пристајати и једној и другој јесте бела кошуља. Доносимо вам предлоге како да је носите у разним тренди комбинацијама.

1602070756_Depositphotos_153872448_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Прво и основно што жена мора имати у ормару уз фармерице и малу црну хаљиницу је бела кошуља која ће спасити баш сваку прилику, нарочито ону кад вам се чини да немате шта да обучете. Бела кошуља је један од оних комада који баш никада не излази из моде. Врло је важно знати носити је за пословни, лежерни или цхиц лоок.

За пословни изглед: Носите је испод краће плаве хаљинице без рукава. За бохо лоок, на дугу светлосмеђу сукњу са животињским принтом. За састанак, убаците је у шарену оловка сукњу до испод колена.

За хладан дан у граду, обуците уске црне панталоне, кошуљу која слободно пада и црну јакницу. За изглед студенткиње, исфурајте је испод пуловера са округлим изрезом око врата, на врло кратку мини сукњицу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мандарин цоллар блоусе ✨ Wитх дроппед схоулдерс тхат аццентуате тхе лоосе фит, тхис блоусе ит’с фулл оф детаилс. Тwо оверблоwн поцкетс, анд а мандарин цоллар маке тхис пиеце еспециаллy цоол. Трy то wеар ит wитх слоуцхy таилоринг! . #алинецлотхинг #алинецлотхингсхапес #унцонвентионалсхапес #цлассицс #wардробестапле #wхитесхирт #схирт #ессентиалс #плеатс #цуффс #детаилс #мустхаве #цасуал #цасуалсхиртс #мадетоласт #буyбеттер #буyлесс #кеепфоревер #слоwфасхион #ецобранд

Објава коју дели А-лине Цлотхинг (@алинецлотхингсхапес) дана

Прочитајте још: МУСТ ХАВЕ ове јесени: Смејали сте мами, а сада ТРАЖИТЕ њен САКО!

Кошуља уз беж одело: Одисаће чистом елеганцијом, баш као кад је носите уз панталоне високог струка. За тренди лоок око врата вежите траку и кошуљу носите на црне панталоне и сако.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Линен... а тимелесс цлассиц 🌾 Иф yоу’ре а линен ловер дон’т мисс тхе цханце то гет yоур лонг емброидеред кимоно wитх 50% офф! ✨ јуст неед то усе тхе цоде МYМОТХЕРМАY50 ат цхецкоут! . #алинецлотхингсхапес #сс2020цоллецтион #линен #линенлове #кимоно #кимоностyле #премиумфабрицс #статементцлотхинг #цонфорт #wоменсфасхион #цонсциоусбранд #слоwфасхион #буyлессбуyбеттер #мадетоласт

Објава коју дели А-лине Цлотхинг (@алинецлотхингсхапес) дана

Шик глежњаче и удобне патике: Омиљени џинс и бела кошуља употпуњена ефектним детаљима који ће на прави начин заокружити целу модну причу јесте топ комбинација. Бирајте шик глежњаче или удобне патике, док би јакна требала бити лагани мантил или дужи блејзер.

Прочитајте још: Припремите се за ХЛАДНЕ ДАНЕ: Ови ЏЕМПЕРИ се враћају

Може послужити и као хаљина: Осим једноставне комбинације са џинсом, бела кошуља може послужити и као хаљина, а све што вам је потребно јесте нешто дужи модел. Тренди комбинација је дужа бела кошуља и каиш, док ћете целу комбинацију подићи на виши ниво са неким добрим прслуком или занимљивим топовима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas