Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

БИЗАРНИ СТРАХОВИ: Да ли знате чега се боје светске звезде?

Свака особа на свету има страхове

1613052958_dejvid-bekam.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Х&М
Oglas

Иако су славни и делују недодирљиво, многе светске звезде имају озбиљне страхове, а све то је повезано неким догађајима који су обележили њихово детињство.

Прочитајте још: Дара Бубамара раскинула са дечком? Ово је доказ да више нису заједно (ФОТО)

Ипак, док се поједини плаше затвореног простора или људи, неки се плаше и најбизарнијих ствари од кловнова до лептира.

Џони Деп има паничан страх од кловнова -каулрофобију. Како је и сам рекао,  ти шарлатани су нашминкани и маскирани па човек не може да зна шта се крије иза њиховог психо осмеха.

Дејвид Бекам има атаксофобија, односно страх од неуредности, због чега све ствари увек морају да му буду сложене по боји, величини и количини.

Опра Винфри пати од чиклефобија. Водитељка не подноси жваке, јер има трауме из детињства, зато што их је њена бака лепила свуда по кући и то у толиким количинама да је стварала наслаге.

Меган Фокс има фобију од папира, и јежи се када га додирује. Претпостављамо да није пуно начитана. Ако баш мора да научи неки сценарио и прочита нешто како сама признаје док окреће странице мора да има кофу воде поред себе да умаче прсте.

Кристина Ричи се плаши цвећа у саксији. Она се плаши хризантема, љубичица и другог кућног цвећа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas