Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИСКРЕНО

Дарко Лазић све мршавији, а овако је одговорио колегама које су га критиковале

Певач одговорио колегама

1605882602_darko.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Дарко Лазић, последњих месеци привлачи пажњу због невероватног изгледа. Како је више пута наглашавао смршао је више од 70 килограма, а сада је гостујући у "Јутарњем програму", причао и како је успео да контролише исхрану.

Прочитајте још: Александар Срећковић Кубура открио на коју улогу је најпоноснији

Након што се подвргао операцији желуца, Дарко мора да води рачуна и о начину исхран, а од тада је веома смршао и не зауставља се на томе.

- Операција желуца ми је много помогла, да сам знао да ће тако бити раније бих то урадио. Није опоравак дуго трајао, 15 дана, није то било нешто напорно - рекао је певач у емисији и додао:

Прочитајет још: Сви су мислили да је песма "Јелена" групе Болеро посвећена девојци, а ово је тужна истина

 

- Више пута пре тога сам покушавао да држим дијету, али слаб сам карактер, нисам могао - додао је он и истакао да му је сада јако мало хране довољно да би био сит, јер сада нема толику потребу за јелом.

У периоду који је иза њега, многе његове колеге су га коментарисале у негативном смислу. 

Прочитајте још: "Добила сам стравичне болове у стомаку, желуцу и глави, нисам знала да ли ћу моћи да себи помогнем"... Наша позната глумица проговорила о борби са короном

- Желим све најбоље колегама које причају негативно о мени, ја не волим да се свађам. Гледам свој живот, да своју децу изведем на прави пут - рекао је он.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas