Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Aleksandar Srećković Kubura otkrio na koju ulogu je najponosniji

Poznati glumac trenutno je u žiži javnosti zbog uloge u seriji „Slatke muke“, iako u pozorištu igra u nekoliko odličnih predstava.

1602764910_kubura.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Ipak, Aleksandar Srećković Kubura otkriva da se uželeo televizije i dobre komedije:

Pročitajte još: Danas je jedan od najpopularnijih glumaca, a sada je Miloš Biković otkrio KO MU JE POMOGAO

- Dugo nisam na televiziji igrao u komediji i baš sam se uželeo. Mnogo smo srećni što možemo da se glupiramo, da improvizujemo... Sa Andrijom Miloševićem se privatno družim, drugari smo, ali smo se sjajno „ukačili“ i poslovno. Kada dobijemo scenario imamo slobodu da sami dodajemo, dopunjujemo... Sjajno se zabavljamo – kaže poznati glumac u emisiji Kec na 11. 

Iako uglavnom igra pozitivne likove, njegova uloga negativca u filmu „Balkanska međa“ bila je veoma zapažena, jer ga je publika u tom filmskom ostvarenju videla u potpuno drugačijoj ulozi.  Kako kaže, to je jedna od uloga na koju je najponosniji u svojoj karijeri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A trojke su Đuro, šta?

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) on

-Bila je to prilika da radim na potpuno drugačiji, novi način sa ruskom ekipom. Veoma sam ponosan i što smo se bavili tom temom. Nije bilo lako. Moraš da pronađeš takvog zlikovca u sebi, i to je veoma teško. Kada sam snimao te strašne i potresne scene, poput onih gde nosim odsečenu glavu ili gde koljem devojčicu... tražio sam slobodne dane. Morao sam da pustim da to izađe iz mene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tom Hardy novi James Bond?!? Pored mene živog?!? Eej Hollywoode Hollywoode ...... photo@jelenavemic

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) on

- U tim trenucima i kolege na setu znale su da me ostave na miru, da se udalje, da mi treba prostora. Nakon te uloge, jasno je da mogu da igram sve – rekao je Kubura Bošku i Aleksandri u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji. – Da smo na Zapadu, takve uloga bi sigurno imala ogroman ođek i odmah bih dobio poziv da u Novom Meksiku snimam filmove A produkcije, ali dobro. Ne žalim se ni ovako - zaključio je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Band of Brothers ....SRB style

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) on

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas