Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДР ВУЈОВИЋ (32) ПРОГЛАШЕН ЗА НАЈЗГОДНИЈЕГ НА СВЕТУ: Жене "одлепиле" за Василијем, пластични је хирург и има црни појас (ФОТО)

Не тако давно светски медији су писали о "најзгоднијем хирургу на свету".

1631261574_dr-vasilije.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм
Oglas

Ако нисте знали, његово име је Василије Вујовић и рођен је и живи у Београду. 

Овај 32-годишњак се специјализовао за реконструктивну и естетску хирургију, на друштвеним мрежама често објављује слике својих "радова", али то није разлог што има безмало 20 хиљада пратилаца. Жене желе да буду с њим, мушкарци да изгледају као он.

Када погледате његов Инстаграм профил, биће вам јасно зашто. Међу оперисаним носевима, уснама и задњицама, наићи ћете на прегршт докторових фотографија из теретане, са планинарења, селфија, а тешко је одлучити на којој изгледа боље.

Како је Василије својевремено открио, због физичког изгледа је често имао проблеме.

"Човек мора да научи да се носи с тим, мораш да се одупреш искушењима", рекао је овај момак који је, на велику жалост припадница нежнијег пола ожењен и има сина.

Иако се бави естетском хирургијом и од његових руку зависи лепота других, рођени Београђанин каже да му физички изглед није пресудан код супротног пола.

"Не волим агресивне девојке, већ оне које су занимљиве, забавне и имају смисла за хумор. Физички изглед није важан. Лепота је у оку човека који гледа девојку. Према томе, битно ми је да је она лепа мени", објаснио је.

Доктор сматра да је естетска хирургија много више од силикона и улепшавања људи, иако му жене често показују груди баш због тога.

"Платична хирургија је широко подручје, то је пре свега реконструктивна хирургија која се ради кад људи имају одређене аномалије, недостаје им део тела, имају велике опекотине или рак коже", каже доктор који је својевремено открио да је одувек знао да ће се бавити овом професијом. 

"Топиш ми срце"

Од текста о њему који је освануо у једном од најпознатијих светских таблоида - "Даилy Маил", интересовање жена не само из Србије већ и света, не јењава. Непрестано му шаљу комплименте, пристојне и непристојне понуде на друштвеним мрежама. Нуде му се као супруге, љубавнице, пријатељи, на било коју "фукцију" пристају само како би биле у његовој близини.

"Најлепши доктор на свету", "Одувек сам сањала да ћеш бити мој", "Топиш ми срце", "Тако си згодан", само су неки од хиљаде и хиљаде ласкавих коментара.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas