Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нови материјали

ЕПОКСИ СМОЛА је омиљени материјал креативних људи! Направите уникатан комад намештаја за ваш дом (ФОТО/ВИДЕО)

Епокси смола је савршен материјал за израду маштовитих комада намештаја.

1623756967_Capture.PNG
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ мајсторскооко
Oglas

Дизајнер ентеријера са канала мајсторскооко, дао нам је идеју за комад намештаја израђен од епокси смоле, који ће сваки простор оплеменити креативношћу!

Израда столова, лампи, накита од епокси смоле је пре неколико година постао светски тренд и из године у годину се не смањује потражња за оригиналним предметима израђеним на овај начин. Тренд долази из Северне Америке и Аусталије, а свој пут је почео да пробија и у Европи.

Тренд је дошао из Северне Америке и Аустралије и у року од пар година, преплавио цео свет.

Шта је епокси смола?

Епокси смола (декоративна смола) је висококвалитетан материјал за облагање подова и зидова, али и других површина. 

Епоксидна смола се разликује од других материјала који се користе за облагање, по томе што је знатно еластичнија и чвршћа. 

Прочитајте још: Полица која задаје главобољу лоповима: Има механизам који нико не зна да активира! (ВИДЕО)

Приликом израде декоративних предмета, могућности примене су неограничене. 

Све чешће се епокси смола користи и за облагање подова, што је одлично решење јер из употребе избацује лајсне.

Цена епокси смоле?

Цена варира од произвођача и квалитета смоле. Просечна цена је 15-20 евра/кг, што је сврстава у ред скупљих материјала. Због тога је довољно да се определите за детаљ, уместо да правите веће комаде од овог материјала.

Израда предмета од епокси смоле оставља простор за креативност и идеје из најлуђе маште.

Предмети од епокси смоле?

У опремању дома, предмети од еопокси смоле који највише привлаче пажње су столови и декоративни предмети. 

На каналу мајсторскооко можемо видети фантастичне комаде намештаја израђене уз употребу епокси смоле. Креативне идеје за све који опремају стан или размишљају да освеже простор новим предметима!

Прочитајте још: ИДЕЈА ЗА КРЕЧЕЊЕ: Девојка је направила собу као из бајке са три боје! (ВИДЕО)

Радни сто, прошаран епокси смолом

Клуб сто у комбинацији дрвета и "воде"

Сто са сценом плаже, уметност на делу

 Предмети "заробљени" у епокси смоли

 ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas