Oglas
· · Komentari: 0
novi materijali

EPOKSI SMOLA je omiljeni materijal kreativnih ljudi! Napravite unikatan komad nameštaja za vaš dom (FOTO/VIDEO)

Epoksi smola je savršen materijal za izradu maštovitih komada nameštaja.

1623756967_Capture.PNG
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko
Oglas

Dizajner enterijera sa kanala majstorskooko, dao nam je ideju za komad nameštaja izrađen od epoksi smole, koji će svaki prostor oplemeniti kreativnošću!

Izrada stolova, lampi, nakita od epoksi smole je pre nekoliko godina postao svetski trend i iz godine u godinu se ne smanjuje potražnja za originalnim predmetima izrađenim na ovaj način. Trend dolazi iz Severne Amerike i Austalije, a svoj put je počeo da probija i u Evropi.

Trend je došao iz Severne Amerike i Australije i u roku od par godina, preplavio ceo svet.

Šta je epoksi smola?

Epoksi smola (dekorativna smola) je visokokvalitetan materijal za oblaganje podova i zidova, ali i drugih površina. 

Epoksidna smola se razlikuje od drugih materijala koji se koriste za oblaganje, po tome što je znatno elastičnija i čvršća. 

Pročitajte još: Polica koja zadaje glavobolju lopovima: Ima mehanizam koji niko ne zna da aktivira! (VIDEO)

Prilikom izrade dekorativnih predmeta, mogućnosti primene su neograničene. 

Sve češće se epoksi smola koristi i za oblaganje podova, što je odlično rešenje jer iz upotrebe izbacuje lajsne.

Cena epoksi smole?

Cena varira od proizvođača i kvaliteta smole. Prosečna cena je 15-20 evra/kg, što je svrstava u red skupljih materijala. Zbog toga je dovoljno da se opredelite za detalj, umesto da pravite veće komade od ovog materijala.

Izrada predmeta od epoksi smole ostavlja prostor za kreativnost i ideje iz najluđe mašte.

Predmeti od epoksi smole?

U opremanju doma, predmeti od eopoksi smole koji najviše privlače pažnje su stolovi i dekorativni predmeti. 

Na kanalu majstorskooko možemo videti fantastične komade nameštaja izrađene uz upotrebu epoksi smole. Kreativne ideje za sve koji opremaju stan ili razmišljaju da osveže prostor novim predmetima!

Pročitajte još: IDEJA ZA KREČENJE: Devojka je napravila sobu kao iz bajke sa tri boje! (VIDEO)

Radni sto, prošaran epoksi smolom

Klub sto u kombinaciji drveta i "vode"

Sto sa scenom plaže, umetnost na delu

 Predmeti "zarobljeni" u epoksi smoli

 PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas