Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВАЂА

Естрадни рат Јоване Јеремић и Дијане Јанковић се наставља: "Парама можеш да купиш Шанел и Диор, али љубав не"

Нови естрадни рат између водитељке Јоване Јеремић и певачице Дијане Јанковић изазвао је велику пажњу јавности

1631181710_New-Project--3-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен Илустрација/ТВ Хаппy
Oglas

Након навода водитељке да јој је због само три минута медијског простора, које је дала певачици у својој емисији, Дијанин муж претио, огласила се и Диди и демантовала Јованине наводе, те рекла како је била гост спорне емисије само како би подигла рејтинг Јовани Јеремић. Међутим, водитељка јој није остала дужна.

Прочитајте још: Ђорђе Давид оштро о доласку Цеце Ражнатовић у Звезде Гранда: "Она ће морати да се уклопи са нама, а не ми са њом"

- Желим да се осврнем на овај део да је Дијана Јанковић дошла у моју емисију да ми подигне рејтинг, како је изјавила. Дијана Јанковић Диди је у "Ново јутро" ванредно убачена у 22 часа претходне вечери, када ме је мој надређени позвао и рекао ми да је убацим. Дакле, уопште није била планирана, већ ме је мој надређени звао на инсистирање њеног мужа да она гостује. Ја сам му тада рекла да је мени главни гост Мики Мећава који је тада изашао из болнице након дугог опоравка од корона вируса, човек је једва преживео и желела сам да пренесе своју причу. Осим тога, Мики Мећава је звезда за Дијану Јанковић - започела је Јована за "Републику", а затим објаснила због чега је дошло до сукоба:

Дијанин муж је тражио да ме отпусте

- Дијана је дошла у емисију и била три минута у програму, а Мики 15 минута, што је њу очигледно погодило, те је захтевала од свог мужа да позове мог надређеног и да тражи да ме отпусте. Да нисам имала изграђено име, ја бих због овога добила отказ. Дијана мора да схвати да парама може да купи Диор и Шанел, али не и љубав народа, популарност и гледаност. У Америци може да купи популарност, што видим и чини, али овде не. С друге стране, мене народ воли због тога што сам природна и зато што сам на поштен начин, сама, зарадила све што имам. Ја имам љубав народа. А Дијана не само да то покушава парама да купи, јер је навикла да кроз живот када не може квалитетом, иде квантитетом, већ те паре, чак, нису њене него мушкарца за којег се удала.

Она се на крају обратила и Дијанином супругу

- Сада вам је јасно да је лаж да је Дијана у моју емисију дошла да би подигла шер. Дијана никада неће бити звезда у Србији. А њен супруг и она би требало да буду срећни што ја о овоме нисам говорила раније - закључила је Јована Јеремић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas