· · Коментари: 0
ТУГА

Откривено због чега је певач Гранда ИЗВРШИО САМОУБИСТВО?!

Певач се обесио у свом родном месту

1602832017_New-Project--1-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Гранд

Драгиша Митић Гиле, обесио се јуче у свом родном месту близу Титетла. Јавности је постао познат 2015. године, а иза себе је оставио неколико хитова.

Прочитајте још: Ево зашто Бора Дрљача НИЈЕ ЖЕЛЕО да се сахрани у Алеји великана

Како се претпоставља, певач је самоубиство извршио наводно због дугова. Комшије имају само речи хвале за покојног певача и још увек не могу да верују шта се десило.  Радио је углавном по весељима у Србији, али и у иностранству. 

Гостујући у једној емисји, Драгиша је открио све о својој каријери и Гранду: - Долазим из Кнића код Титела. Сваки крај има нешто своје, постоје локалне песме. Проналазим се у песмама које певам, али публика је та која диктира темпо. Што се тиче песме волим да је веселија - рекао је једном приликом у емисији "Гранд Магазин" и додао:

Прочитајте још: "Тата, опрости и хвала ти за све!" Сахрањен Бора Дрљача (ФОТО)

- За Гранд сам почео да снимам 2015 године, а у овом послу сам 20 година, тако да имам стажа. Што ми кажемо, највише тезгарим на свадбама и весељима, по крају где живим, Београд нормално. Радим и преко, у Аустрији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.