· · Коментари: 1
МОРЕ

ИЗВО'ЛТЕ, СРБИ! Грци НАМА неће тражити ПОТВРДУ на уласку у земљу - ЕНГЛЕЗИ БЕСНИ!

Док Црна Гора забрањује улазак српским туристима на њихов део Јадрана, у неким медитеранским земљама гости из Србије су привилеговани.

greece-2380692_1280.jpg

Грчки премијер Киријакис Мицотакис је, на олакшање европских купача, објавио да сезона у овој земљи, која се простире на три прелепа мора, почиње 15. јуна. Али, ова одлична вест није обрадовала за све туристе.

Прочитајте још: Србија би ускоро могла да добије СТАКЛЕНИ мост преко ЂЕРДАПА - исти такав постоји у КИНИ (Видео)

Српски туристи могу да се купају у Егејском мору без икаквих препрека. Нашим турстима у Грчкој неће бити потребан текст на "ковид 19", нити ће ићи у карантин. За остале европске то не важи, јер Грчка је отворила границе само за неке земље.

Егеј само за неке Фото: Пиксабеј

Да би крочили на грчко тло британски туристи морају да уз пасош приложе тест на "ковид 19". Уколико га немају  мораће да се тестирају на лицу места. За то време, док чекају резултате теста, британски туристи ће бити смештени у принудни, скромни смештај који обезбеђује грчка влада.

Док чекају резултате, Британци иду у изолацију.

Друга могућност је да оду у изолацију која траје 14 дана.

- У оба случаја британски туристи неће смети да деле заједнички базен, нити да се окупи више од 10 особа на истом месту - пише британски "Травел мол".

Почетком маја су многа удружења хотелијера најавила да неће отворити све објекте јер се "плаше" британских гостију који су веома склони тужбама. Уколико би се догодило да се неко зарази "ковидом 19" готово је сигурно да не би могло да се утврди где је био извор заразе, а британски гости би одмах тужили грчке хотелијере.

Прочитајте још: Драгица је пронашла СЕДАМ најскривенијих углова СРБИЈЕ на којима се морате сликати (Фото)

Британски туристи који  једрилицом или јахтом уплове у Јонско или Егејско море да би се привезали уз неку марину мораће, такође, да испуне ове услове.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.