Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

Како да најбоље стилизујете МУШКУ БЕЛУ КОШУЉУ, а да вам не изгледа ОГРОМНО (ФОТО)

Бела кошуља је увек у моди.

1628679954_sulja-bela.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Allana Davison
Oglas

Бела кошуља је модни класик који свака жена треба да има у свом ормару. Поред тога што никада неће изаћи из моде, бела кошуља је идеална јер спада у категорију "један комад за све прилике" - од оних опуштених, до пословних, па чак и елегантних, свечаних.

Кроз време само су се мењали кројеви - струкирани, широк или пак раван крој, а овог лета доминира мушки, односно "oversize".

Прочитајте још: Хаљина ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ и СВА ГОДИШЊА ДОБА: ПЕТ начина на које Парижанке носе чувену "СЛИП" хаљину (ФОТО/ВИДЕО)

Белу кошуљу можете носити апсолутно свуда, а да увек будете у тренду, а уз неколико модних савета моћи ћете савршено да стилизујете "oversize" белу кошуљу, без бриге да ћете изгледати као да сте обукли нешто "туђе".

Белу кошуљу не морате чак ни да купујете посебно. Завирите у ормар свог партнера, и позајмите његову.

Упасана кошуља

Ово је једноставна а ефектна комбинација која стоји апсолутно свима. Откопчајте неколико дугмића, ставите упадљив ланац око врата, и спремни сте за излазак.

Водите само рачуна када упасујете кошуљу, да вам се не би створили набори од вишка материјала.

 И Лејди Дајана је обожавала овај look.

Испасан један део

Ако желите да изгледате урбано и шик, испашите један нео кошуље који ћете оставити да необавезно пада преко панталона.

слика

Кошуља као сако

Белу широку кошуљу можете носити и као сако током необавезне шетње градом или пак на плажи. И у једној и у другој варијанти бићете савршено стилизовани.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas