Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Kako da najbolje stilizujete MUŠKU BELU KOŠULJU, a da vam ne izgleda OGROMNO (FOTO)

Bela košulja je uvek u modi.

1628679954_sulja-bela.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Allana Davison
Oglas

Bela košulja je modni klasik koji svaka žena treba da ima u svom ormaru. Pored toga što nikada neće izaći iz mode, bela košulja je idealna jer spada u kategoriju "jedan komad za sve prilike" - od onih opuštenih, do poslovnih, pa čak i elegantnih, svečanih.

Kroz vreme samo su se menjali krojevi - strukirani, širok ili pak ravan kroj, a ovog leta dominira muški, odnosno "oversize".

Pročitajte još: Haljina ZA SVE PRILIKE i SVA GODIŠNJA DOBA: PET načina na koje Parižanke nose čuvenu "SLIP" haljinu (FOTO/VIDEO)

Belu košulju možete nositi apsolutno svuda, a da uvek budete u trendu, a uz nekoliko modnih saveta moći ćete savršeno da stilizujete "oversize" belu košulju, bez brige da ćete izgledati kao da ste obukli nešto "tuđe".

Belu košulju ne morate čak ni da kupujete posebno. Zavirite u ormar svog partnera, i pozajmite njegovu.

Upasana košulja

Ovo je jednostavna a efektna kombinacija koja stoji apsolutno svima. Otkopčajte nekoliko dugmića, stavite upadljiv lanac oko vrata, i spremni ste za izlazak.

Vodite samo računa kada upasujete košulju, da vam se ne bi stvorili nabori od viška materijala.

 I Lejdi Dajana je obožavala ovaj look.

Ispasan jedan deo

Ako želite da izgledate urbano i šik, ispašite jedan neo košulje koji ćete ostaviti da neobavezno pada preko pantalona.

slika

Košulja kao sako

Belu široku košulju možete nositi i kao sako tokom neobavezne šetnje gradom ili pak na plaži. I u jednoj i u drugoj varijanti bićete savršeno stilizovani.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas