Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Како ФАРМЕРКЕ треба да стоје? Обратите пажњу на ове ствари и олакшајте куповину

Куповина фармерки некада се чини као права немогућа мисија.

1612521926_Depositphotos_183119848_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Пробања у недоглед до проналаска иделног модела уме да се заврши неуспешно. Међутим, постоји неколико трикова које можемо да научимо и да се следећи пут водимо њима. Олакшаће процес куповине фармерки.

Прочитајте још: ШТЕП, шав и прслук. Почињу РАСПРОДАЈЕ ове ствари ће бити модерне и наредне зиме

Струк

Ово је најважније подручје на које треба обратити пажњу. Важно је да гледате да вам се појас фармерки не урезује у струку. Биће вам пре свега неудобно, а онда ће и изгледати лоше.

Тако]е је важно да вам не стоје прениско на струку, због удобности и бољег изгледа бирајте оне са високим струком. Појес треба да буде на тој висини да вам каиш не треба, а увек га можете додати као аксесорар.

Струк најбоље истичу широке ногавице.

Фото: Депосит

Задњица и бутине

Добро одабране фармерке могу да направе оно што желите. У бутинама не смеју бити преуске како бисте могли несметано да се крећете.  Бирајте оне у којима је пођеднако удобно и седети и стајати. Треба да се крећу заједно са вама.  Шавове са унутрашње и спољне стране ногавица добро погледајте. Не треба да се увијају јер ће то значити да су преуске.

Прочитајте још: Шанел каже: Ово ће обележити пролеће/лето 2021. године, спремите се! (ФОТО/ВИДЕО)

Дужина

Сада постоје разни стилови. Предугачке ногавице поново су модерне, а ту си и краће. Гледајте шта је вама удобно и у чему се осећате лепо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas