· · Komentari: 0
JAKNE

ŠTEP, šav i prsluk. Počinju RASPRODAJE ove stvari će biti moderne i naredne zime

Ništa elegantno, već udobno, široko i toplo.

1610262872_torba.png
Foto: Depozitfoto

Prošla su vremena u kojima su se krojačice marljivo trudile da sakriju štepove na odeći. Sada je više nego poželjno da se oni vide, pa prekrivaju čitave odevne predmete.

Prenaglašeni, stvorili su poseban stil. Tokom krojenja, koncima se ojačavaju delovi materijala, formirajući četvorougle, najrazličitijih oblika i veličina.

Hit sezone Foto: Depozit

Pročitajte još: PROMAŠAJI GODINE! Evo koje domaće poznate ličnosti su imale NAJGORA MODNA IZDANJA u 2020. godini (FOTO)

Najčešće se primenjuju na sjajnom, šuškavi, nepromočivi materijal, držeći na taj način perje ili vatirano punjenje garderobe, a lepo se kombinuju sa vunenim, plišanim ili satenskim detaljima.

Tako na jakni našiveni džepovi mogu da budu od pliša, u kontrastnom dezenu, a veoma efektno izgleda i kada vuneni prsluk obučete preko štepane jakne ili se ogrnete satenskim mantilom.

Na žutoj boji štep najviše dolazi do izražaja, a ništa lošije ne izgleda ni kada se nađe na sivoj, crnoj ili maslinastozelenoj podlozi.

Pročitajte još:Porodila se Hurem! Slavna glumica se emotivnim rečima obratila svojoj naslednici (FOTO)

Ako se odlučite za smirenije tonove, možete čak da obučete štepanu dugu, punjenu jaknu bez rukava preko pantalona napravljenih na isti način, i nećete pogrešiti. Osim što će vam nesumnjivo biti toplo, osiguraćete sebi i mnoštvo pogleda prolaznika.

Šuškavo i napunjeno perjem Foto: Depozit

Sličan efekat ćete postići i kada obučete dugačku, šuškavu, punjenu suknju, a preko ramena prebacite predimenzioniranu torbu, identičnog materijala i načina štepovanja.

Pročitajte još: Ovako Kejt Midlton proslavlja 39. rođendan (FOTO)

Uz to, štep se odlično "snalazi" i na manjim detaljima, poput torbice koju nosite u ruci ili širokog pojasa, sa našivenim džepovima, stavljenog preko mini-suknje, helanki ili užih pantalona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.