Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУПАЋИ

Као да су се договарале: Сања Маринковић, Јелена Карлеуша и Весна Ђогани понеле исти модни тренд! Којој боље стоји? (ФОТО)

Да су увек у тренду, показале су и овај пут!

1627214351_pjimage--2-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ sanjamarinkovicofficial/karleusastar/djoganivesna
Oglas

Већ смо писали неон тренду у овој сезони и свима је јасно да је у питању апсолутни модни хит.

Познати на плажи

Сања Маринковић, Јелена Карлеуша и Весна Ђогани су се ове недеље определиле за купаће костиме у неон варијанти. По свој прилици, све три даме прате светске модне трендове.

Прочитајте још: Баленциага хаљину нашла међу половном гардеробом и обукла 10 година касније због најлепшег повода! (ФОТО)

Водитељка Сања Маринковић, која је на одмору у Белеку, током крстарења се определила за једноделни купаћи, необичног дизајна. Са великим отвором на стомаку, Сања је могла поносно да покаже извајане трбушњаке на којима је напорно радила. Доњи део купаћег је наранџасте боје, док је горњи део розе, а обе боје су у неон варијанти. Боје одлично истичу преплануло тело, а Сања то добро зна.

Јелена Карлеуша је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију како вежба јогу, у купаћем неон боје уз стезник у анимал принту. Певачица је још једном показала да предњачи на српској модној сцени и увек доноси дашак екстравагантности и авангарде.

Певачица Весна Ђогани се определила за класичан, троугласти модел дводелног купаћег костима. У неон розе боји, са наранџастом марамом око струка, Весна изгледа одлично и као да се договорила са колегиницама што се одабира боја тиче.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas