· · Коментари: 0
Истраживање

Шта возе познати? Имају посебне захтеве за аутомобиле, а ЦЕНЕ сежу у бесконачност! (Фото)

Изненадићете се кад видите која кола вози енглеска принцеза, најбољи голф играч света, чувене глумице, позната ТВ лица

ferarri-458-italia.jpg
Фото:"Ферари"

Славним (и богатим) познатим личностима из света глуме, музике, телевизије, спорта, јавног живота куповина баснословно скупих аутомобила није никакав проблем.

Ипак, занимљиво је видети која возила бирају славни који немају ограничење у буџету.

Прочитајте још: Бизарни хобији звезда: Познати глумац се игра БАРБИКАМА, а Џолијева сакупља нешто што користи и у СЕКСУ

Глумац Том Харди је изабрао "ауди Р8 спајдер" вредан 180.000 долара. Кажу да га је промовисао у Лондону за време премијере "Успона мрачног витеза" и да је од онда веран овом моделу.

"Ауди Р8" (Фото:"Ауди")

Ники Минаж је искеширала 400.000 долара за "ламборџини авентадор". Кажу да тврди да јој је то после омиљених жвакаћих гума највећа разонода! Нема података да ли Ники и како кроти ову звер која може да јури и више од 350 километара на час!

Прочитајте још: Премијера у Холивуду: “Хјундаи“ представио нову „елантру“ (Фото)

За Линдзи Лохан се тврди да је често "на мети саобраћајне полиције" због пребрзе вошње. Кажу и да је још чешће можете видети на путевима Малибуа у Калифорнији како "праши" за воланом црног "поршеа 911 карере кабриолет". Ова жестока машина вреди око 150.000 долара.

"Порше 911 карера" (Фото:"Порше")

Кажу да је Квин Латифа најбоље плаћени "хип-хоп" уметник свих времена. Онда и не чуди што је себе почастила "ролс-ројсом фантомом дропхед купе" вредним око 450.000 долара. Пре "ролса" је возила "мерцедес С 63" али јој је он украден 2016. Сад, зли језици кажу да јој је наплата осигурања омогућила да купи још скупљу играчку, али верујемо да је превагнуо укус...

"Ролс-Ројс фантом дропхед " (Фото:"Ролс-Ројс")

Да је "Ролс-Ројс" међу омиљенијим аутомобилима славних не треба ни сумњати. Доказ је и Бијонсе која такође ужива у чарима овог возила .Она се одлучила за модел "силвер клауд" који је , са неким специјалним додацима израђеним по њеној жељи, коштао чак милион долара. Она и муж јој "Џеј-Зи" имају још неколико суперлуксузних возила (не рачунајући јахте) од којих су нека баснословно вредни олдтајмери.

"Ролс-Ројс силвер клауд" (Фото:"Ролс-Ројс"

Позната Ким Кардашијан такође има "ролс-ројс гоуст". И то два: бели и црни. Има и два "ренџ-ровера" црног и белог, моћни "мерцедес Г63 АМГ", "бентли континентал ГТЦ", "порше панамеру", али, како сама каже, највише воли и највише вози "ферари 458 италију". Цена права ситница - 375.000 долара.

"Ферари 458 италија" (Фото:"Ферари")

Енглеска принцеза Меган Маркл је изабрала аутомобил који је чак и легендарни Енцо Ферари сматрао за најлепши који је икада направљен! Супруга Принца Харија је поносни власник "јагуара Е-тајпа". Наравно, принцеза се не вози у олдатајмеру већ у савременој верзији (истоветни дизајн) моделу "зеро" који иде на струју. За еколошки просвећену принчипесу овај, један од свадбених поклона, је плаћен 470.000 долара.

"Јагуар Е-тајп зеро" (Фото:"Јагуар")

Најбољи голфер света Тајгер Вудс нема сасвим сигурно новчаних проблема (највећи проблем му је појачан сексуални апетит од чега се и лечио својевремено), али се вози у више него скромном (за ову листу) моделу "бјуик бенгал" из 2001. Тада је тај аутомобил плаћен 40.000 долара. Сада би, можда вредео и више, али само неком колекционару који би желео да се похвали да има ауто из гаражеТајгера Вудса.

"Бјуик бенгал" (Фото:"Бјуик")

Ријана се одлучила за "ламборгини авентадор " специјалну верзију". Имала је и "пар екстра жеља" па је на крају скоро удвостручила цену. Док је Ники Минаж избројала за свог "авентадора" 400.000 долара Ријана је искеширала 750.000! Мада, има и оних који кажу да је она само извољевала, али да је платинасту картицу потегао некадашњи дечко јој Крис Браун.

"Ламборгини авентадор# (Фото:"Лабморгини")

Лејди Гага је судећи, бар по избору аутомобила, скромна особа. Пазарила је "ауди Р8" и то верзију која кошта тричавих, за неког ко је "тежак" пар стотина милиона долара, 175.000 долара. То је ситница за особу која је на додели Оскара носила огрлицу вредну 30 милиона долара.

"Бентли континентал ГТЦ" (Фото:"Беднтли")

Иако је својевремено рекламирала "фијат 500" чувена Џенифер Лопез изгледа да сматра да је величина ипак битна. Ова латино дива ужива у седишту "бентлија континентал ГТЦ" у бисерно белој боји вредног 250.000 долара. Лопезова изгледа много воли "Бентли" па јој је и "резервни" ауто такође "континентал ГТЦ кабрио" али у плавој боји.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.