Oglas
· · Komentari: 0
Istraživanje

Šta voze poznati? Imaju posebne zahteve za automobile, a CENE sežu u beskonačnost! (Foto)

Iznenadićete se kad vidite koja kola vozi engleska princeza, najbolji golf igrač sveta, čuvene glumice, poznata TV lica

ferarri-458-italia.jpg
Foto:"Ferari"
Oglas

Slavnim (i bogatim) poznatim ličnostima iz sveta glume, muzike, televizije, sporta, javnog života kupovina basnoslovno skupih automobila nije nikakav problem.

Ipak, zanimljivo je videti koja vozila biraju slavni koji nemaju ograničenje u budžetu.

Pročitajte još: Bizarni hobiji zvezda: Poznati glumac se igra BARBIKAMA, a Džolijeva sakuplja nešto što koristi i u SEKSU

Glumac Tom Hardi je izabrao "audi R8 spajder" vredan 180.000 dolara. Kažu da ga je promovisao u Londonu za vreme premijere "Uspona mračnog viteza" i da je od onda veran ovom modelu.

"Audi R8" (Foto:"Audi")

Niki Minaž je iskeširala 400.000 dolara za "lambordžini aventador". Kažu da tvrdi da joj je to posle omiljenih žvakaćih guma najveća razonoda! Nema podataka da li Niki i kako kroti ovu zver koja može da juri i više od 350 kilometara na čas!

Pročitajte još: Premijera u Holivudu: “Hjundai“ predstavio novu „elantru“ (Foto)

Za Lindzi Lohan se tvrdi da je često "na meti saobraćajne policije" zbog prebrze vošnje. Kažu i da je još češće možete videti na putevima Malibua u Kaliforniji kako "praši" za volanom crnog "poršea 911 karere kabriolet". Ova žestoka mašina vredi oko 150.000 dolara.

"Porše 911 karera" (Foto:"Porše")

Kažu da je Kvin Latifa najbolje plaćeni "hip-hop" umetnik svih vremena. Onda i ne čudi što je sebe počastila "rols-rojsom fantomom drophed kupe" vrednim oko 450.000 dolara. Pre "rolsa" je vozila "mercedes S 63" ali joj je on ukraden 2016. Sad, zli jezici kažu da joj je naplata osiguranja omogućila da kupi još skuplju igračku, ali verujemo da je prevagnuo ukus...

"Rols-Rojs fantom drophed " (Foto:"Rols-Rojs")

Da je "Rols-Rojs" među omiljenijim automobilima slavnih ne treba ni sumnjati. Dokaz je i Bijonse koja takođe uživa u čarima ovog vozila .Ona se odlučila za model "silver klaud" koji je , sa nekim specijalnim dodacima izrađenim po njenoj želji, koštao čak milion dolara. Ona i muž joj "Džej-Zi" imaju još nekoliko superluksuznih vozila (ne računajući jahte) od kojih su neka basnoslovno vredni oldtajmeri.

"Rols-Rojs silver klaud" (Foto:"Rols-Rojs"

Poznata Kim Kardašijan takođe ima "rols-rojs goust". I to dva: beli i crni. Ima i dva "rendž-rovera" crnog i belog, moćni "mercedes G63 AMG", "bentli kontinental GTC", "porše panameru", ali, kako sama kaže, najviše voli i najviše vozi "ferari 458 italiju". Cena prava sitnica - 375.000 dolara.

"Ferari 458 italija" (Foto:"Ferari")

Engleska princeza Megan Markl je izabrala automobil koji je čak i legendarni Enco Ferari smatrao za najlepši koji je ikada napravljen! Supruga Princa Harija je ponosni vlasnik "jaguara E-tajpa". Naravno, princeza se ne vozi u oldatajmeru već u savremenoj verziji (istovetni dizajn) modelu "zero" koji ide na struju. Za ekološki prosvećenu prinčipesu ovaj, jedan od svadbenih poklona, je plaćen 470.000 dolara.

"Jaguar E-tajp zero" (Foto:"Jaguar")

Najbolji golfer sveta Tajger Vuds nema sasvim sigurno novčanih problema (najveći problem mu je pojačan seksualni apetit od čega se i lečio svojevremeno), ali se vozi u više nego skromnom (za ovu listu) modelu "bjuik bengal" iz 2001. Tada je taj automobil plaćen 40.000 dolara. Sada bi, možda vredeo i više, ali samo nekom kolekcionaru koji bi želeo da se pohvali da ima auto iz garažeTajgera Vudsa.

"Bjuik bengal" (Foto:"Bjuik")

Rijana se odlučila za "lamborgini aventador " specijalnu verziju". Imala je i "par ekstra želja" pa je na kraju skoro udvostručila cenu. Dok je Niki Minaž izbrojala za svog "aventadora" 400.000 dolara Rijana je iskeširala 750.000! Mada, ima i onih koji kažu da je ona samo izvoljevala, ali da je platinastu karticu potegao nekadašnji dečko joj Kris Braun.

"Lamborgini aventador# (Foto:"Labmorgini")

Lejdi Gaga je sudeći, bar po izboru automobila, skromna osoba. Pazarila je "audi R8" i to verziju koja košta tričavih, za nekog ko je "težak" par stotina miliona dolara, 175.000 dolara. To je sitnica za osobu koja je na dodeli Oskara nosila ogrlicu vrednu 30 miliona dolara.

"Bentli kontinental GTC" (Foto:"Bedntli")

Iako je svojevremeno reklamirala "fijat 500" čuvena Dženifer Lopez izgleda da smatra da je veličina ipak bitna. Ova latino diva uživa u sedištu "bentlija kontinental GTC" u biserno beloj boji vrednog 250.000 dolara. Lopezova izgleda mnogo voli "Bentli" pa joj je i "rezervni" auto takođe "kontinental GTC kabrio" ali u plavoj boji.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas