Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМБАР 2021.: Ово је месец ОВНОВА, два знака чека БУРАН период!

Септембар месец ће на првом месту обележити љубавни односи, породични као и каријера.

1629786425_brus.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Неки ће морати да изађу из своје сигурне зоне, неко ће имати проширење породице, неко ће стати на луди камен а неко ће упознати љубав свог живота!

 Звезде су сваком намениле по нешто.

Ован

Припремите се на лепе промене када је каријера у питању. Предстојим вам леп и сигуран месец. Добијате нову понуду коју је тешко одбити. Можда вам помало ствара осећај "панике" али ви се опустите и уђите у нову причу која ће вам пријати.

Финансије су стабилне. Однос са партнером је добар али ви имате утисак као да сте мало изгубили себе у том односу. Као да се превише дајете. То можда и јесте тако али то не треба да вам ставра осећај нелагодности. Напротив партнер све види и вратиће вам многоструко. Слободни Овнови ће упознати особу која ће им пријати и са којом ће кликнути на више поља.

Бик

Они Бикови који нису у вези могу да обнове везу са бившим партнером. Бикови коју су вези желе све од партнера. Жела да подигну везу на виши ниво, да живе са партнером, да оснују породицу и желе да се венчају. Тако и треба звезде вам дају огромну подршку! Каријера ће ићи лепим током напред јер вас и ту подржавају звезде.

Близанци

Ви ћете овог месеца бити окренути себи. Себи сте на првом месту. Околина ће помислити да сте себични. Не слушајте никога и радите само оно што вама прија и што вас чини срећним. Партнер ће се осећати запостављено као и породица и блиско окружење. Немојте томе придавати пуно значаја јер ће крајем месеца све доћи на своје.

Рак

Месец септембар је у знаку љубави. Јаке емоције вас преплављују и ви уживате у том љубавном заносу. Тако је и са партнером. Очекујте велику и јаку изјаву љубави а неки Ракови ће бити запрошени. И са породицом су односи лепи исто су обојени љубављу, склодом и разумевањем. За посао очекујте озбиљу понуду која ће вам донети већу плати и пољу позицију.

Лав

Потребно је да будете спремни на изазове који вам следе у току овог месеца. Највише ће бити наглашен посао али ако будете оштроумни и ако брзо и сигурно будете доносили одлуке следи вам велики успех у каријери. Неће ићи лагано али ће на крају све бити савршено по вас. Ако сте у прилици искористите Септембар барем да пар дана одете на одмор, пријаће вам.

Девица

Овог месеца будите јаки и покажите иницијативу за промене када је каријера у питању. Промене чекају пред вратима али им је потребна ваша иницијатива како би се оне реализовале. Можда вам се сада чини да немате простора за промене али заиста није тако. Само храбро и сигурно у себе, промене ће бити фантастичне за вас. По питању љубави били слободни или не само се ослободите прошлости и оставите је тамо где и припада. Удахните сада овај моменат и ставри крећу на боље.

Вага

Припремите се на изненађења! Каријера вам је наглашена овог месеца и предстоји вам успех али при случајним сусретима... Када најмање очекујете информација долази до вас и ви је користите у парвом тренутку. Када је љубав у питању ту су ствари потпуно ок.

Шкорпија

Они који нису у вези обновиће однос са бившим партнером. Јако сте привлачни и сензуални и то осећа ваша околина. Они који су у вези сада могу да очекују да се веза подигне на виши ниво. Ви то свакако и очекујете. Посао од вас захтева одлучност. Неке старе идеје које сте излагали сада долазе на ред да се реализују али све зависи од вас. Помало сте успавани, пробудте се!

Стрелац

Месец септембар вас тера да увидите грешке и пропусте из прошлости. Донеће вам готово исте ситуације али ви ћете сада потпуно другачије приступити и лагано их решавати. То ће довести до промене тока каријере и до увећања финансија. Слободнима као и заузетима ће одговатари да флертују и заводе без коначног циља.

Јарац

Вас живот односно начин и уверења се мењају. Јако је битно да послушате ваш унутрашњи глас и сасвим сигурно вам следи јако узбудљив месец. Све ствари које вам се буду дешавале када је каријера у питању и љубав сада ће имати потпуно нови ток са старим играчима.

Водолија

Стрпљење и истарјност су вам потребни за овај месец када је каријера у питању.,Никако не улазите у сукоб са надређенима а поготово са колегама. Само сачекајте да прође овај месец и све долази на своје. Тада можете јасно и гласно да кажете све што мислите. Љубав вам спрема ватромет о коме нисте ни сањали!

Рибе

Полако али сигурно ви успевате да све ствари урадите тако да сви буду задовољни а поготово ви. Ако до сада нисте упознали вољену особу овог месеца ћете сигурно. У миру и складу сте са собом и ваша енергија је сада усмерена само на лепе и позитивне ствари. Универзум то осећа и шаље вам љубав али не било какву у живот! Посао иде својим током и ту се ствари померају на боље. То вам сада није приорпитет већ љубав која вам долази.

                   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas