· · Коментари: 0
Почиње дугоочекивани историјски спектакл

МОЋНО И ПУНО ИЗНЕНАЂЕЊА: Вечерас у 20 часова почиње “Југословенка”, а овакву су је описале главне глумице! (ФОТО)

Будите уз ТВ Пинк од 20 часова

1602501176_Jugoslovenka-Jovana-Milovanovi--1-.jpg
Фото: Промо

Од вечерас, сваког радног дана у 20 часова гледаоце широм региона на ТВ Пинк очекује историјско-љубавна драма “Југословенка”. Невероватна прича идејног творца Романа Мајетића и продуцента Жељка Митроцића, почиње у августу 1916. године, у тренутку када је земља окупирана и подељена између Аустро-Угарске и Бугарске. Историјски део приче фокусиран је на однос између дела официра с једне и Владе и Двора с друге стране, као и расплет тих односа, догађаје на фронту, улогу српске војске у пробоју Солунског фронта и ситуацију након ослобађања земље. Део приче која је плод ауторове маште фокусиран је на две породице – Павловић и Ристић – које симболизују два пола српског друштва тог доба.

Фото: Промо

Осим невероватних локација, врхунске сценографије, маестралног сценарија и аутентичних костима, највећи адут серије “Југословенка” је фантастична, пажљиво бирана глумачка екипа: поред гавних глумаца Јоване Миловановић и Душана Матејића, гледаћете део поставе из “Црвеног месеца” – Ивану Дудић, Михајла Јовановића, Славишу Чуровића, Лепомира Ивковића, Бранка Ђурића, Срђана Карановића, Нину Граховац, Даниела Ковачевића и Миодрага Милованова – али и нова лица попут Јане Милић Илић, Зорана Пајића, Стефана Радоњића, Драгана Вујића Вујкета, Тамаре Шустић, Петра Ћиритовића, Бранке Пујић, Бориса Комненића, Жарка Степанова, Душана Каличанина и многе друге. Управо су неки од глумаца покушали да у неколико реченица представе “Југословенку” гледаоцима и позову их да од вечерас сваког радног дана у 20 часова буду уз ТВ Пинк.

Фото: Промо

Лик Софије Баумен из “Црвеног месеца”, коју игра Ивана Дудић, наставља да живи и у “Југословенки”, на радост милионске публике.

- Сам назив “Југословенка” представља стварање нечег новог, нечег великог и нечег веома моћног. Тако да.. Таква ће и серија бити – рекла је Ивана Дудић.

Главну јунакињу Косану, дете са Кошара изузетно лепу, надарену, паметну и образовану девојку, игра млада глумица Јована Миловановић, која је “Југословенку” представила онако како је она види.

Фото: Промо

- Ово је серија која се бави временом у ком нисмо суделовали и живели, а о ком смо много читали. Али, ово није сувопарна историја, него вас увуче у жвоте тих људи који су тада живели – каже Јована.

Популарна српска глумица Јана Милић Илић у “Југословенки” игра једну од главних улога, Милицу Ристић, интелигентну, софистицирану жену којој је веома битан друштвени статус. Она је одушевљена пројектом, те гледаоце позива да од вечерас прате ову историјску драму.

- Мислим да ће “Југословенка” бити велико изненађење и да ништа слично није рађено код нас. Ова серија није само прича о политици тог времена, већ својеврсна љубавна прича, прича о две породице – једне позитивне, друге негативне – које су приказ и данашњег система вредности. Лично, очекујем много од “Југословенке”. Заиста је динамична, има много перипетија, компликованих односа, много тога се дешава, може много тога да се научи, тако да је “Југословенка” нешто што препоручујем свима да гледају – рекла је Јана.

Још једно ново лице у глумачкој постави је Тамара Шустић, која игра Јанину ћерку, Јелену Ристић, шарматну и кокетну девојку, веома амбициозну по питању удаје и друштвеног статуса.

Фото: Промо

- Представила бих “Југословенку” као историјску љубавну драму која ће бити веома занимљива. Чак има и неке моменте трилера. Тако да, гледајте “Југословенку” – поручила је Тамара.

Остаје нам само да позовемо гледаоце да од вечерас буду уз ТВ Пинк сваког радног дана у 20 часова и да уживате у интригантној историјско-љубавној драми “Југословенка”.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.