· · Коментари: 0
ЛЕТЊА МОДА

Набавите САФАРИ хаљину "А" кроја, мараму са АНИМАЛ принтом и спремни сте да све ОБОРИТЕ С НОГУ

Овог лета се на велика врата враћа салафари стил који је практичан, али и елегантан!

1594543762_SAFARI1.png
Фото: Депозитфото

Можда ће најврелије тачке планете и проћи без сафарија, али неће и улице европских престоница.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Ово ће се свима допасти: Узмите БРУСИЛИЦУ и направите нокте са МИНЕРАЛИМА (ВИДЕО)

Оне ће овог лета врвети од дама обучених у сафари одећу у којој се некада традиционално ишло у лов на дивље животиње. Подразумева се, и колорит је остао исти, а креће се од беж, преко каки боје, па до маслинастозелене.

Дужина хаљина је испод колена, а носе се и бермуде.

У овим тоновима су хаљине такозваног А кроја, дужине нешто испод колена, затим комплети који се састоје од бермуда и јакни које се вежу у струку, па стилизована одела употпуњена одговарајућим шеширићима чије шаре асоцирају на Црни континент...

Фото: Депозит
Чак и елегантне жене могу да испрате овај стил са хаљином у анимал принту и блејзером.

Чак и жене које воле елеганцију могу да испрате овај стил носећи, рецимо, хаљину у анимал принту искомбиновану са сафари блејзером.

Прочитајте још: Набавите БЕЛЕ ЧИЗМЕ, овај КОМАД гардеробе на време и СПРЕМНИ сте за ЈЕСЕН

Врела је Африка, али врео је и асфалт, па на време набавите модне комаде у којима се врућина лакше подноси.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.