Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
уређење

Направите естетски ВЕЋИ СТАН: Бирајте ова огледала, завесе.., а један детаљ је посебно важан

Не морате реновирати стан или купити нови да би ваш дом изгледао пространије и свежије.

1621620799_Depositphotos_162117544_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Понекад је довољно мало креативности да од једноставног дома направите оазу мира, само је потребно мало труда и неколико добрих трикова.

Купите веће огледало 

Држите се светлих тонова
Никако немојте превише експериментисати са бојом. Када будете кречили стан, најбоље је да се држите светлих тонова, попут беле и беж. 

Да ли знате зашто у сваком лифту стоји огледало? Зато што не постоји бољи начин да се направи илузија простора од великих огледала, а тако се избегава осећај клаустрофобије код људи склоних овој фобији. Исти трик можете искористите и у свом стану. 

Прочитајте још: Урадите дубинско чишћење ДУШЕКА уз помоћ ОВОГ САСТОЈКА

Можете купити велики намештај, али не претрпавајате стан

Није тачно да не можете имати велике комаде намештаја у малом стану, али само под условом да их немате много. Ако стан претрпате било намештајем или  детаљима, он ће неминовно изгледати још мање.

Изаберите завесе од пода до плафона

Ако желите да вам плафони изгледају високо, избегавајте ролетне. Одлучите се за завесе од пода до плафона у светлим тоновима који ће додати који сантиметар на висини стана. 

Бирајте лагане комаде
Када декоришете мали стан, боље је купити комаде који не заузимају визуелни простор. Стаклени стан ће боље изгледати у гарсоњери него онај направљен од тешког дрвета, а исто правило важи и за остатак намештаја и детаље. 

Додајте висеће детаље

Саксије које висе виса плафона или лустери у разумним димензијама ће такође акцентовати осећај пространости у вашем стану. Ово је нарочито добар трик за стонове који имају плафоне који су мало виши него што би се очекивало.

Прочитајте још: Направите сами таблете за машину за прање судова

Одржавајте стан уредним

Иако се уредност подразумева, велики станови могу да издрже бар мало хаоса, а то није случај са гарсоњама. Одржавајте ред и инвестирајте у намештај са вишеструком намеоном, попут кауча у који се може ставити јорган, табуреа у који стају играчке или сточића у који можете стављати новине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas