Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНСПИРАЦИЈА

Неколико кратких ИНСПИРАТИВНИХ ЦИТАТА који ће вам улепшати дан

Измамиће вам осмех на лице и дати вам позитивну енергију.

1606081221_Depositphotos_77544486_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Цитати су ту да нас надахну да се осећамо боље, срећније и продуктивније.

„Ако мислите да сте премали да бисте нешто променили, покушајте да спавате с комарцем.“ —Тјензин Гјатсо, 14. Далај Лама.

Истрајност је нешто што прогнани духовни вођа Тибета практикује од 1959. године када је био приморан да напусти своју земљу.

Прочитајте још: Довољно је да ово урадите и ПРЕЖИВЕЋЕТЕ СРЧАНИ УДАР ако сте сами

"Онај ко једном превазиђе страх ослобођен је истог до краја свог живота" - Карлос Кастенада

Овог америчког аутора заинтригирали су мистични приступи самосавршавању.

"Изабери посао који волиш, и нећеш морати да радиш ниједан дан у своме животу" - Конфучије

"Живот је заиста једноставан, али ми се трудимо да га закомпликујемо“ - Конфучије

Учитељ, реформатор, саветник, филозоф и пророк: Конфуције се сматра једном од најутицајнијих особа у људској историји.

"Поштуј себе и други ће те поштовати" - Конфучије

"А оне што су виђени да плешу, сматрали су лудим они што нису могли чути музику" - Фридрих Ниче

Није лош савет филозофа познатог по свом нихилизму.

Прочитајте још: Избегавајте навике које угрожавају ЗДРАВЉЕ ваших БУБРЕГА

Фото: Депозит

"Морамо бити спремни да напустимо живот који смо планирали, како бисмо имали живот који нас чека" - Едвард Морган Форстер

Био је енглески романописац, новелиста и есејист. Најпознатији је по ироничним романима компликованихх заплета који су испитивали класне поделе и лицемјерје британског друштва на почетку 20. века.

Прочитајте још: Уганули сте ЗГЛОБ: Шта никако не смете да радите

"Људи који се питају да ли је чаша напола празна или напола пуна пропуштају поенту. Ствар је у томе да се чаша може поново пунити!" - Симон Синек

Синек је предузетник, феномен ТЕД Талк-а и вечити оптимиста.

Прочитајте још: Помозите организму да избаци ВИШАК ТЕЧНОСТИ: Обратите пажњу на ове намирнице

"Није сваки дан добар, али има нешто доброг у сваком дану“ - Алис Морс Ерл

Ова америчка историчарка замало се није удавила 1909. године када је брод којим је путовала у Египат потонуо код Нантакета. И поред тога она налази нешто позитивно - баш то што је преживела. Онда и ми можемо у сваком дану можемо наћи нешто позитивно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas