· · Коментари: 1
АГЕНЦИЈЕ

САЗНАЈЕМО! У ЈУТИ ХИТАН САСТАНАК! Одлаже се летовање, сви чартери за Турску и Грчку се померају

Први чартер летови са српским туристима за Скјатос, Крф и Анталију били су заказани већ од 1. јула, али сви су сада отказани!

1592994003_Plaza.jpg
Фото: Пиксабеј

Званично ће српским туристима бити дозвољен улаз у све ЕУ земље од 1. јула. Тако је и први српски чартер за Скјатос био заказан за 1. јул ујутру. Онда је стигла шокантна вест: све се помера за 15. јул! 

Прочитајте још: Ово ПРАВИЛО за СРБЕ НЕ ВАЖИ? Прве СЛИКЕ наших туриста у Турској (ФОТО/ВИДЕО)

Не само што су чартер летови били заказани, него су и сва места у авиону била продата! Туристи су бесни, јер поново, трећи пут морају да помере полазак на летовање.

Отказан лет за Даламан
Српске агенције су планирале чартере ка Анталији, Даламану, Фетијама, Измиру... За сада је сигуран само лет ка Анталији, а разлог су велики "пенали" које морају да плате у случају отказа.
Први летови померени су за две недеље, средину јула.

Како незванично сазнајемо, један од разлога је чињеница да се број заражених повећава, па су на атинском аеродрому поново почели да тестирају све који стигну.

Други могући разлог је мали број уплата туриста који се плаше да резервишу летовање, а онда се два дана пред пут испостави да су позитивни на Ковид 19.

Померили смо да би прво на терену проверили да ли су хотели спремни за српске туристе.

ЈУТА је одмах заказала ванредан састанак на ову тему, који је у току.

- Разлог померања полазака је једноставан: морамо прво ми из агенција да одемо да видимо како изгледају хотели на терену, па када се уверимо да је све у реду могу да крену и туристи - каже Милан Лаиновић, потпредседник Управног одмора ЈУТА.

Прочитајте још: Грчки конобари добили НАРЕЂЕЊЕ: Чим дође СРПСКИ ТУРИСТА одмах му донеси ОВО и ЧАСТИ ГА (ВИДЕО)

Туристи који у Грчку и Турску иду колима или аутобуса нормално ће моћи да путују према плану и њихов одмор се не помера после 15. јула.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.