Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ

ОВАЈ СТИЛ уређења дома је непревазиђен, а једна БОЈА му даје лични печат (ФОТО)

Бела боја пружа осећај чистоће, склада, мира, а беле кухиње су одраз елеганције и стила.

1605524602_Depositphotos_60964947_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Бела кухиња се лако уклапа у сваки дом и у скоро сваки дизајн било да је класичан, савремен, рустични, електрични или скандинавски. 

Како би бела кухиња изгледала лепше и динамичније, додајте мало боја. Боје се могу увести кроз плочице за под, радне плоче или комаде намештаја. Топлије боје попут црвене, браон, наранџасте даће ведрину белој кухињи. Такође, барске столице ће са неколико украса додатно оживети простор.

Прочитајте још: Детаљи који ће вашу ДНЕВНУ СОБУ учинити да изгледа као из часописа

Бела боја ствара осећај отворености, а сјајне површине рефлектују светло, мала кухиња изглеће визуелно веће, а мрачна светлије

У белу кухињу се могу додати и црни елементи који ће дати дашак елеганције белој кухињи.

Прочитајте још: Зашто нам ЗАВЕСЕ нису тако потребне?

Фото: Депозит

Важан елемент у изгледу белих кухиња су светла и њихов распоред. Комбинацијом светла постављених на правом месту, као и чисте беле боје са шареним детаљима кухиња ће изгледати светлије.

Бела је безвременска боја која је савршен избор за кухиње савременог, али и класичног дизајна. 

Прочитајте још: Како да уредите дом у ЗЕЛЕНИМ ТОНОВИМА: Идеје су пред вама

Беле кухиње су погодне за мале просторе који имају мањак природне светлости, јер бела ствара осећај отворености а сјајне површине рефлектују светло и чине простор визуелно већим.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas