Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Ово су највеће КУКАВИЦЕ међу хороскопским знацима! На њих никада немојте рачунати

Ако вам је тешко, тражите излаз из непријатне ситуације, или једноставно требате подршку, знајте да ови хороскопски знаци никада неће имати времена за вас!

1621927596_andjeli.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/Милош
Oglas

На првом месту је Шкорпија! оне нису само кукавице већ ће вам забити нож у леђа када се најмање надате. Шкорпија је сама по себи мрачан знак и њу воде нагони.

Они су јачи од ње. Када је у кризи прво ће отровним репићем убости вас па ће онда и себе! На њу када је на пето немојте рачунати. У озбљиним и кризним ситуацијама она се повлачи у себе и њене реакције су смртоносне.

Када је тешко, само је један знакПРИЈАТЕЉ - ОВАН!

Рибе- велики сањари који немају петље. Јесте, тачно је да имају велику емпатију и можда најбоље осећају друге људе. Али када дође до стани пани ситуације она нестаје, једноставно није капацитет да стане и заштити порџи. Као што један Ован зна...

Близанци- прича и само прича.... Увек их има свуда, све зању, стално зује али када је потребно да баш ту у датом моменту буду њих једноставно нигде нема. Њихова примаран перцепција коме , када и шта треба помоћи је поприлично поремећена. Један прави нестабилни знак.

Стрелац- велики друг, увек насмејан, увек присутан на свим местима и путовањима. Баш због таквог његовог односа према животу јер га не држи место, немојте рачунати на његову блиску подршку.

У моменту док му причате свој проблем или страх он вас једним ухом слуша али је мислима ко зна где... И онда се дешава да га позовте у заказано време али је он отишао на пут око света, јер је једноставно заборавио договор.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas