· · Коментари: 0

ПЛАВА КРВ: За ових 9 ПОЗНАТИХ ЛИЧНОСТИ можда нисте знали да заиста имају КРАЉЕВСКО ПОРЕКЛО

Меган Маркл била је аристократија и пре своје удаје, а погледајте које још познате личности имају везе са краљицом Елизабетом

1668674753_profimedia-0020504012-Hilari-Daf.jpg
Пхото: Профимедиа

Неке познате личности имају толико блиставе и успешне каријере, да се сматрају аристократијом Холивуда, са пуним правом. Иако нама понекад делују као да имају плаву крв, изненађујући  број познатих заиста има изразите наследне везе са монархијом.
Доносимо вам славне личности, за које можда нисте знали да имају краљевско наслеђе, а све је открио сајт 'ФиндМyПаст':

1. Хилари Дафи 

Фото: Профимедиа

Ова млада глумица има статус најближе америчке славне рођаке краљице Елизабете ИИ. Хилари је тим поводом добила надимак 'Америчке краљевске познате личности'. Даф је краљицина рођака 18-то колено, по британском команданту Александру Спотсвуду, десетом праунуку Едварда ИИИ.

Прочитајте још:  МЕГА ПОТЕЗ: Меган Маркл и Принц Хари планирају велики НОВ ПРОЈЕКАТ, погледајате о чему се ради!

2. Ума Турман

Фото: Профимедиа

Оскаровка и звезда 'Килл Билл'-а, је краљицина рођака 21-во колено, преко њеног претка енглеског краља Едварда И.

3. Анђелина Џоли

Фото: Профимедиа

Анђелинина мајка, Мари Бертранд, је потомак француске краљевксе лозе. Њени потомци вуку корене још до Филипа ИИ, сина Луиса ВИИ, француског краља из 12-тог века. Ово повезује Џолијеву са Маријом од Француске, утицајном француском принцезом тог времена, и Филиповом полу-сестром. Глумица је такође рођака краљице Елизабете ИИ- 26-то колено.

Прочитајте још: Кристијано Роналдо присетио се губитка бебе: Георгина и он суочили су се са бројним питањима

4. Елен Деџенерис

Фото: Профимедиа

Елен Деџенерис и Кејт Мидлтон, будућа краљица Енглеске су даље рођаке. Све захваљујући фамилијарној вези са Сер Томасом Ферфексом. Деџенерис је покушала да искористи ову породичну везу да би добила приступ маленом принцу Џорџу.
Једном приликом је изјавила: ''Имам линију одеће, могу му поклонити нешто, могу чак направити посебан огртач за њега''.

5. Тилда Свинтон

Фото: Профимедиа

Порекло ове глумице андрогеног изгледа је добро познато свима који су гледали филм 'Храбро срце'. Шкотски краљ, који је покорио Едварда И, и преузео шкотско краљевство у 14.веку,  позната глумица је његов директан потомак.

6. Џони Деп

Фото: Профимедиа

Најпознатији по својој улози Капетана Спероуа, Џони је још један даљи рођак британске краљице, 20-то колено.

7. Брук Шилдс

Фото: Профимедиа

Америчка глумица Брук Шилдс има плаве крви, уз своје краљевско држање и лепоту. Она је друга по реду америчка најближа рођака краљице Елизабете ИИ, одмах иза Хилари Даф. У њеном породичном стаблу стоје и имена 
француске аристократије, попут- Шарлемаџине и Ел Цид, Вилијама Освајача, Катрин де Медичи, као и краља Харолда.

8. Бијонсе

Фото: Профимедиа

Не само што има надимак 'Краљица Би', ова икона је такође потомак, 25-то колено краљице Елизабете ИИ. Можемо само да замислимо Бијонсе како би изгледала на краљвском трону, са све богатим накитом и краљевским стајлингом.

9. Меган Маркл

Фото: Профимедиа

И пре него што је званично постала део краљевске породице, Меган је и сама имала везе са аристократијом. Наиме, са очеве старне, један потомак има краљевско порекло. Његово име је Вилијам Скипер, који је емигрирао у Бостон 1639.године, а потомак је енглеског краља Едварда ИИИ. Скипер је такође први рођак Маргарет Кердестон, жене француског племића.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.