Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА

Пријанка Чопра направила скандал на Вимблдону: "Заправо сам у неверици због таквог недостатка манира и васпитања"! (ФОТО/ВИДЕО)

На Вимблдону ухваћен тренутак који је изазвао расправу на друштвеним мрежама.

1626335272_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Page Six
Oglas

Пријанка Чопра изгледа да је игнорисала Вилијама и Кејт на Вимблдону јер је она пријатељица Меган Маркл, тврде фанови.

Скандал на Вимблдону

Глумица је била смештена неколико редова иза војводе и војвоткиње од Кембриџа, док су заузимали места у суботњем женском синглу финалу. Касније је усликана поред њих док су разговарали са ВИП гостима на балкону.

Прочитајте још: Том Круз НУДИ ВОЈВОТКИЊИ оно што јој највише недостаје! За УЗВРАТ треба да се учлани у његов ОЗЛОГЛАШЕНИ КУЛТ

Снимци 38-годишње Чопре показују како се петља мараму и косу док је краљевска породица заузимала своја места.

Многи људи су пљескали док су племићи заузимали своја места, али Чопра је била међу онима који се нису придружили аплаузима.

На неким фотографијама Чопра је изгледала одвојено од пара, јер је сликана окренуте главе, а касније им је седела окренута леђима.

Неколико гледалаца је приметило овај тренутак и изнели су мишљење на друштвеним мрежама да је дошло до очигледног игнорисања.

Меган и Чопра блиске су пријатељице откако су се упознале 2016. године.

Рат фанова на друштвеним мрежама

"Довољан ми је начин на који Пријанка није ни погледала у њиховом правцу."

Други је твитнуо: "Заправо сам у неверици због таквог недостатка манира и васпитања."

„Американци који су седели у близини Кејт и Вилијама НИСУ пљескали и игнорисали су њихов улазак.

Док је други написао: "Она их је потпуно игнорисала. И ја бих то урадио да малтретирају мог пријатеља", док је један приметио: "И ја бих игнорисао."

Прочитајте још: Срце да се стегне! Исповест мајке Ејми Вајнхаус о последњем сусрету и тренутку кад је сазнала најгоре! (ФОТО)

Меган је раније тврдила како ју је Кејт расплакала и "повредила осећања" током дискусије о цветним хаљинама пре венчања са принцом Харијем.

Војвоткиња од Сасекса такође је оптужила краљевску породицу да јој није помогла када се борила са менталним здрављем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas